Esports

Cambrils serà la seu demà del campionat universitari d'atletisme 2011

Per Redacció

El regidor d'Esports –Joan Recasens– i el tècnic de competicions de la URV –Iñaki Liarte– presentant el campionat universitari d'atletisme, ahir en roda de premsa

La pista municipal d'atletisme de Cambrils acollirà demà dissabte 9 d'abril, el campionat universitari d'atletisme 2011, organitzat per la Universitat Rovira i Virgili i el Club Atletisme Cambrils, per encàrrec de l'Esport Català Universitari (ECU). En la competició, que comptarà amb la supervisió dels jutges de la Federació Catalana d'Atletisme, hi prendran part joves atletes estudiants de les diferents universitats catalanes. Ahir al matí tenia lloc la roda de premsa de presentació d'aquesta competició, a càrrec del regidor d'Esports de l'Ajuntament –Joan Recasens– i del tècnic de competicions de la URV, Iñaki Liarte.

El campionat s'iniciarà a les deu del matí i s'allargarà fins al migdia. Es disputaran les diferents proves atlètiques corresponents com per exemple els 400 metres tanques, els 10.000 metres llisos, els 800 i 5.000 metres llisos, els 1.500 metres llisos, els 3.000 metres obstacles, les proves de llançament de martell, javelina, pes i disc, així com les proves de salt de llargada, triple salt, salt d'alçada i salt amb perxa.

Comenta aquest article