Esports

Antonio Domínguez substitueix Julio Lasaosa a la banqueta del Cambrils Unió

Per Redacció

Antonio Domínguez al vestidor de l'Oleastrum, el desembre del 2008, quan es va fer càrrec de l'equip

El Cambrils Unió ha destituït l'entrenador de l'equip de Primera Territorial, Julio Lasaosa, així com el segon entrenador de l'equip, Juanca Caballero, pels mals resultats que l'equip està tenint en aquest darrer tram de la temporada. El substitut de Lasaosa a la banqueta del Cambrils Unió és Antonio Domínguez, que ja va ser entrenador de l'Oleastrum des del desembre de 2008 fins al final d'aquella temporada i que va evitar el descens de l'equip cambrilenc.

La destitució de Lasaosa es va acordar en la reunió ordinària d'aquest passat dilluns i s'ha fet, tal com diu el comunicat del club, "per tal d'intentar donar un nou impuls a l'equip en aquest tram final de la temporada i fer l'intent de salvar la categoria". En el comunicat s'agraeix la tasca realitzada per Lasaosa i Caballero així com el seu esforç i dedicació per l'equip i pel club, "els hi desitgem molta sort per al futur ja que són unes excel·lents persones i uns magnífics entrenadors".

En aquests moments el Cambrils Unió és el 13è classificat i ocupa un de les places de descens directe. Antonio Domínguez va ser presentat ahir a la plantilla i ja es va fer càrrec de l'entrenament d'ahir.

Comenta aquest article