Esports

Victòries del Vilafortuny i el Marina, empat del Cambrils Unió i derrota a domicili del FC Cambrils

Per Redacció

Un jugador del Cambrils Unió i un del Salou pugnen per la pilota en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Primera Territorial

Cambrils Unió 1 - Salou 1

Empat "in extremis" del Cambrils Unió en un partit clau per a la salvació ja que el Salou és l'equip que es troba un lloc per damunt dels cambrilencs a la taula classificatòria. La primera part es va acabar amb empat a zero i amb alguna que altra ocasió de gol per part dels dos equips. A la segona part van venir els gols. El Salou es va avançar al marcador al minut 58 i quan semblava que el partit s'acabaria en derrota, el Cambrils Unió, a través de Muriana, va aconseguir el gol de l'empat en temps de descompte. Aquest partit suposava l'estrena del míster Antonio Domínguez a la banqueta del Cambrils Unió.
La propera setmana el Cambrils Unió jugarà al camp del Calafell.

Torredembarra 4 - FC Cambrils 2

Mal inici de partit pel FC Cambrils que al minut 13 de partit ja perdia per 2 a 0 i ja li havien expulsat a Font per doble targeta groga. Tot i això, els cambrilencs van reaccionar i van aconseguir empatar el partit abans de la mitja part, amb gols de Pau i de Pedro. Poc després de la represa, el Torredembarra marcava el seu tercer gol al que el Cambrils ja no va poder respondre i menys encara quan Andreu era expulsat al minut 64 de partit. El Torredembarra encara va aconseguir ampliar més el marcador i va fer el seu quart gol al darrer minut de partit.
La propera setmana el FC cambrils rep el líder de la categoria, el Camp Clar.

Tercera Territorial

Topada entre un jugador del Duesaigües i un del Marina en el partit disputat aquest passat dissabte a l'estadi municipal de futbol

Marina 3 - Duesaigües 1


Important victòria del Marina davant del Duesaigües per 3 a 1, en un partit on l'equip només va poder disposar de dotze jugadors, ja que tres estaven lesionats i dos més no van poder assistir per motius laborals. El partit va ser molt disputat, però finalment l'equip cambrilenc va treure el geni i va aconseguir endur-se la victòria. La primera part va ser molt igualada i es va marxar al descans amb empat a zero. En la represa va seguir la mateixa tònica i no va ser fins al minut 38 quan Edgar marcava l'1 a 0 pel Marina, mentre que en el minut 43 arribava l'empat del Duesaigües. Quan semblava que hi hauria repartiment de punts, Edgar tornava a marcar dos minuts després, en el 45 de la segona part. Ja en el temps de descompte, en el minut 47, el Marina marcava de nou, a càrrec d'Edgar que va fer el seu hat trick particular. El proper partit del Marina serà al camp de La Pastoreta. En aquest, l'equip recuperarà alguns dels jugadors que no van poder jugar aquest cap de setmana.

Vilafortuny 6 - L'Espluga 1

El Vilafortuny es va endur tres punts força importants davant l’Espluga en un partit disputat a casa. Les coses no van començar gaire bé pels locals, ja que en el minut 20 de la primera part l’Espluga es va avançar al marcador amb xut potent a llarga distància que va despistar al porter del Vilafortuny. Ràpidament, l’equip es va sobreposar i quatre minuts més tard, Reca inaugurava el marcador. En el minut 32 Aleix va marcar el segon gol i amb el resultat provisional de 2 a 1 se’n van anar al descans. La segona part  va començar fluixa però al minut 70, Marc marcava el tercer gol del Vilafortuny. A continuació, Reca va marcar, en poc més de deu minuts de diferència, dos gols més i enmig dels gols, l’àrbitre va expulsar a un jugador de l’Espluga amb una vermella directe. Ivan rematava la jornada amb el sisè gol al minut 88.

El següent partit del Vilafortuny serà a casa del Duesaigües.La propera temporada, el club comptarà amb onze equips.

Lluita per la pilota entre els jugadors del CB Cambrils i el Cantaires en el partit disputat el dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet


CB Cambrils 60 - Cantaires de Tortosa 55

Partit intens entre els dos primers classificats de la categoria. El públic cambrilenc va respondre a la crida del club i les graderies es van omplir d'aficionats cambrilencs i també, d'una bona representació d'aficionats vinguts de Tortosa. El públic, tant d'un costat com de l'altre, no va parar d'animar en tot moment i va ser un factor clau en la victòria local. El Cambrils es va imposar al primer quart del partit per 8 punts de diferència. A la mitja part es va arribar amb un resultat més ajustat, quatre punts d'avantatge pel Cambrils. En el tercer període els tortosins van aconseguir reduir encara més les distàncies i es va situar a només dos punts. Tot estava per decidir en un últim quart que es va haver de treballar punt per punt i amb diferències que s'anaven ajustant contínuament. No va ser fins el darrer minut de partit que, amb cinc punts d'avantatge, el Cambrils va poder respirar tranquil. Al final del partit els jugadors van celebrar el triomf a la pista i van repartir obsequis entre el públic.
El CB Cambrils jugarà el seu proper partit a la pista del Centre Catòlic de l'Hospitalet.

Hoquei

Cambrils CH 6 - Corbera 3

Els homes d’Oscar Olea poden respirar un cap de setmana més després d’aconseguir una nova victòria davant el Corbera, un rival directe a la lluita per la permanència. Els minuts inicials van estar marcats per la igualtat al marcador. No va ser fins al minut 4’30” que va arribar el primer gol del partit, i va
arribar de la mà del local Robert Mena, que avançava als cambrilencs al marcador (1-0). Però, el Corbera va neutralitzar l’avantatge cinc minuts més tar, tornant la igualtat a l’electrònic (1-1). Aquest cop, la reacció local no va trigar gaire. Un gol del davanter, Miki Castell, al minut 11’, va tornar a avançar als locals (2-1). Però, l’avantatge del cambrilencs no va durar massa, i el Corbera va portar la
igualtat al marcador al minut 12’30” (2-2). A partir d’aquest moment, els cambrilencs van estirar el ritme, i això va tenir la seva recompensa. A deu minuts del descans, el cambrilenc Robert Mena feia pujar el 3-2, i quatre minuts més tard, el 4-2, el tercer del seu compte particular, resultat amb que es va arribar al descans. Els cambrilencs van sortir a la represa amb la tranquil·litat de l’avantatge en el marcador, i això li va donar la serenitat en el seu joc i incrementar la diferència amb el gol de Jaume Anglès, el cinquè gol dels cambrilencs (5-2). Això va fer que els visitants es posessin les piles, sinó volien deixar escapar els tres punts encara amb molts minuts de joc. D’aquí el gol del Corbera a 12’ minuts del final (5-3), que els tornava a posar en el partit. El treball dels locals per dosificar l’avantatge va fer que els minuts següents els cambrilencs asseguressin la possessió de la bola, i controlessin les faltes. Aquesta circumstància va fer gaudir als locals de tenir més d’una oportunitat per incrementar el marcador. I va ser Miki Castel al minut 17’ que feia pujar el 6-3. Aquest gol va fer mal als visitants, perquè, tot i posar-hi voluntat, i tenir alguna que altra bona oportunitat per reduir diferències, va veure com no va ser suficient per moure el marcador. Amb el resultat de 6-3 es va arribar al final del partit, i el homes d’Oscar Olea veien com escurçaven diferències amb els equips que el precedeixen a la classificació general, tot i que hauran de continuar lluitant per sortir de la zona de descens.
Dissabte vinent el Cambrils visita la sempre difícil pista dels barcelonins del CP Congrés, una nova prova a superar si volen mantenir l’esperança de mantenir la categoria.

Futbol sala

Mora d'Ebre 6 - Mediterrani G. Sirvent

Derrota inesperada la patida pel Mediterrani a la pista del Mora d´Ebre, l'últim classificat de la lliga, per 6 gols a 4, en un partit on els jugadors cambrilencs van cometre molts errors i on l´actuació arbitral va ser molt casolana, cosa que va aprofitar el conjunt local per emportar-se els tres punts.
Mal inici de partit del Mediterrani que tot i tenir la majoria del temps la possessió de la pilota,es va mostrar com un conjunt molt previsible en atac i en certs moments molt apàtic, sense idees i cometent errors infantils. Precisament en dos d´aquests errors per falta de concentració dels jugadors del Mediterrani, el Mora d´Ebre va aprofitar-ho per marcar dos gols al contraatac. Amb el 2 a 0 al marcador, el partit es va posar de cara per  l'equip local, el qual es va tancar al darrere esperant l´error de l´equip cambrilenc i jugar al contraatac. Per contra el Mediterrani seguia sense tenir les idees clares en atac i només en certes accions on surgia la inspiració individual el Mediterrani creava perill a la porteria contraria. En una d´aquestes jugades López reduïa la diferència en el marcador fent pujar el 2 a 1. Però el guió del partit va seguir sent el mateix durant la resta de la primera part i en un altre contraatac no aturat pel conjunt cambrilenc, el Mora d´Ebre tornava a marcar un gol.Per sort, abans del descans, Renan transformava un doble penal i deixava el marcador amb un resultat de 3 a 2 per l´equip local, tot esperant que el conjunt cambrilenc reaccionés a la segona meitat per emportar-se els tres punts.
En els primers minuts de la represa es van veure els millors moments de joc de l´equip cambrilenc,i gràcies als gols de Fran, primer, i Isidro, desprès, el Mediterrani prenia aventatge en el marcador. Però desprès de posar-se per davant, en lloc de sentenciar el partit, ja que tenien al Mora d´Ebre molt tocat i descol·locat, el Mediterrani es va relaxar i aleshores va aparèixer la figura de l´àrbitre del partit, que en els últims deu minuts de partit va mostra-se molt cassolà, pitant nomès faltes a favor de l´equip local i en canvi permitint el joc dur i en moltes ocasions brut de l´equip local vers els jugadors cambrilencs,cosa que va provocar la desconcentració total del jugadors cambrilencs que veien com totes les decisions arbitrals afavorien als locals. Aquesta circumstància la va aprofitar l´equip local per empatar el partit a 4 gols i, posteriorment, gràcies a un doble penal que va costar la expulsió del jugador del Mediterrani Isidro per doble targeta groga, el Mora d´Ebre s´avançava de nou al marcador. En els darrers minuts del partit el Mediterrrani va jugar amb porter jugador, però en lloc d´empatar el partit, el Mediterrani va veure com l´equip local marcava el sisè gol a porteria buida.A més a més i seguint amb el seu recital d´arbitratje cassolà, l´arbitre del partit va expulsar a López per protestar i va deixar amb un jugador menys al Mediterrani per afrontar el darrer minut de partit.
A la fi del partit , els jugadors, el delegat i els aficionats del conjunt cambrilenc van anar a increpar a l´arbitre i a la jutjesa de taula per l´actuació tant cassolana que van mostrar durant tot el partit i que es va accentuar a partir de que el conjunt cambrilenc es va posar davant en el  marcador.Per tot el succeït en aquest partit i per el baix nivell que estan mostrant certs àrbitres d´aquesta categoria i que han costat diversos punts al conjunt cambrilenc, el Mediterrani està estudiant prendre mesures en forma de protesta, primer formal i si no hi hi millora, de forma més directa, per tal de demanar mès respecte cap els equips i sobretot mès professionalitat d´alguns àrbitres de la categoria.
La propera setmana el Mediterrani jugarà a la pista del Flix.
  
Handbol


CH Cambrils 28 - Manyanet B 28

Tennis taula
Segona territorial
Cambrils "A" Autoplancha Platino: S'ha proclamat campió sense perdre cap partit.
 
Tercera territorial grup "A"
Cambrils "B" Fonda Montserrat: Ha quedat subcampió. El segon equip, el Cambrils Dinamyc Sistem és quart. Per altra banda, l'equip de tercera que juga a la zona del Priorat es juga, aquest divendres, el campionat però es manté en la primera posició.

Equips de base
El Cambrils "A" Autoplancha Platino ha quedat subcampió. El Cambrils "B" Bonadent es juga el primer lloc del campionat, mentre que el Cambrils "C" Canalsmed és setè a la classificació.
L'equip del club amb jugadors amb mobilitat reduïda és tercer de la classificació.
 

Comenta aquest article