Informació general

La Junta Electoral de zona de Reus prohibeix que l'Ajuntament organitzi viatges en trenet turístic pels jubilats

Per Redacció

Sortida del trenet per fer una ruta pel municipi amb jubilats, el passat 10 de març

La Junta Electoral de Zona de Reus ha prohibit a l'Ajuntament de Cambrils que organitzi viatges amb el trenet turístic per a la gent gran, en els quals es recorrien algunes de les obres que s'estan fent actualment al municipi. Aquest fet va ser denunciat per Solidaritat Catalana per la Independència el passat 7 d'abril, en una roda de premsa convocada davant mateix del Casal Municipal de la Gent Gran, tal com informava Revista Cambrils Diari Digital.

Segons s'ha manifestat des de Solidaritat Catalana (SI) en un comunicat, l'Ajuntament de Cambrils no ha presentat al·legacions al respecte i des de la Junta Electoral de Zona de Reus se'ls hi ha informat que "té prohibit realitzar qualsevol acte organitzat o finançat directe o indirectament, que contingui al·lusions a les realitzacions o fites obtingudes per aquest ajuntament. La realització de les activitats descrites podrà ser considerada com il·lícita i constitutiva com una infracció electoral". Per tant, la propera sortida amb el trenet, que estava prevista pel proper 15 d'abril, no podrà realitzar-se.

Des de SI han manifestat que, "esperem que l'Ajuntament informi bé als jubilats en el sentit que aquesta reorganització de dates és deguda al desconeixement de l'Ajuntament de la legislació vigent". En el comunicat emès des de la formació també es posa de manifest el següent: "des de SI esperàvem aquesta interpretació de la legislació tot i que no acabem d'entendre com es pot fer una infracció tan flagrant d'una norma tan clara, i a més utilitzant recursos públics".

Comenta aquest article