El ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez queda tercer en la primera prova de la Copa Catalana

El ciclista cambrilenc– a la dreta– va quedar tercer al podi de Sant Feliu de Guíxols

El passat dissabte 9 d'abril, el ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez va participar en la primera cursa de la Copa Catalana, disputada a la localitat gironina de Sant Feliu de Guíxols. La prova es va disputar en un circuit 1.100 metres, al qual s'havien de donar 15 voltes, en la categoria del cambrilenc. En les dues primeres voltes, el grup va anar molt junt, però en la tercera, l'Alejandro va llançar un atac molt fort i el pilot es va trencar i només tres ciclistes van poder situar-se al capdavant, entre els quals hi estava el ciclista de Cambrils. Entre aquests tres ciclistes es van anar succeint els relleus i van aconseguir distanciar-se de la resta del grup. A falta de quatre voltes, un dels escapats va atacar, deixant al cambrilenc uns metres enrere. Tot i això, Sánchez no es va posar nerviós i a falta de dues voltes va tornar a atrapar els altres dos corredors que anaven al davant. Finalment, els tres es van disputar la victòria a l'esprint, on el cambrilenc va pagar l'esforç realitzat i va acabar entrant en tercera posició.

La propera competició de la Copa Catalana serà el dia 1 de maig a Olot, però a banda, aquest dissabte 16 d'abril, Sánchez també participarà en una cursa a Caspe, per anar agafant una millora forma física.