Informació general

El jutge condemna a sis anys de presó a l'autor de matar a trets un home a la N-340 l'any 2008

Per Redacció

Imatge del dia del tiroteig a la N-340 amb el cos tapat de la víctima a la carretera

L'Audiència de Tarragona va condemnar ahir a sis anys de presó a l'acusat de matar a un home davant mateix de l'accés a les instal·lacions de Caravaning Cambrils, el passat 29 de febrer del 2008. En un principi, l'acusat, de nacionalitat albanesa, s'enfrontava a catorze anys de presó però la pena ha estat menor perquè va actuar en defensa pròpia.  De conformitat entre el fiscal i l'acusació particular, es va decidir condemnar-lo a cinc anys per un delicte d'homicidi i un any més per possessió il·lícita d'armes.

En el judici es va provar que el dia dels fets, l'autor del crim i la víctima, de la mateixa nacionalitat, van tenir una forta discussió prop del mercat de Bonavista. Després de la baralla, el sospitós va fer cap al lloc dels fets, on minuts més tard va disparar a la víctima. Els dos anaven armats amb una pistola i, sense baixar dels cotxes–col·locats un al costat de l'altre–, la víctima va disparar contra el detingut dues vegades consecutives sense èxit. Acte seguit, va ser el condemnat qui va disparar contra la víctima amb un tret al cap i un altre al pulmó, que va ser mortal.

Tal i com informava Revista Cambrils Diari Digital el dia següent dels fets, l'acusat anava acompanyat d'un altre home a qui encara no s'ha pogut localitzar, i el qual té una ordre internacional de detenció. L'acusat es va detenir el 20 de maig del 2008 dins l'operació policial batejada amb el nom de Madriguera.

Comenta aquest article