Informació general

Cambrils i Salou es promocionen a Liverpool dins de la campanya A taste of Spain

Per Redacció

Imatge de l'estand de Salou i Cambrils a la promoció de Liverpool

Els dies 9 i 10 d'abril,  els Patronats de Turisme de Cambrils i de Salou, van participar a Liverpool en la promoció A Taste of Spain, una acció adreçada al públic final organitzada per l'Oficina Espanyola de Turisme a Londres, com a úniques destinacions de Catalunya.

A part de difondre diferent material informatiu i promocional, Salou i Cambrils també van aportar a la mostra degustacions de productes autòctons com les avellanes, les ametlles, les olives arbequines i durant els dos dies es van fer tastos d'oli i de vermut, tot plegat gràcies a la col·laboració de la Cooperativa Agrícola de Cambrils i de Vermuts Miró. Pel que fa als visitants de la mostra, aquesta edició va ser molt bona, amb una afluència de més de 30.000 persones i un públic de totes els edats, especialment de famílies. Donat l'èxit de participació, l'organització preveu continuar realitzant aquesta mostra a altres ciutats angleses com Londres, Leeds i Edimburg. Segons les responsables dels patronats de turisme de Cambrils i Salou presents a la mostra, Maite Gascón i Natàlia Bel, "reforçar i promocionar la destinació familiar d'ambdues ciutats a Liverpool ha estat l'objectiu i creiem que ha estat assolit. A més, el nostre espai ha estat el més concorregut".

D'altres destinacions presents en la mostra van ser Andalusia, Balears, la Comunitat Valenciana, Galícia, Gran Canaria, Madrid i Lanzarote i totes van presentar una variada oferta cultural, amb atractius turístics, gastronòmics i esportius.

Comenta aquest article