Cultura

Josep Maria Barenys i Montserrat Pujals s'enduen els primers premis del concurs de poesia i narrativa del Casal Municipal de la Gent Gran

Per Redacció

Imatge de grup dels participants en el concurs literari de Sant Jordi

El passat dijous 28 d'abril a la tarda va tenir lloc, al Casal Municipal de la Gent Gran, l'acte de lliurament de premis del 9è concurs de narrativa i el 13è concurs de poesia de Sant Jordi del Casal, una activitat que posava el punt i final al programa Dies de Llibres.
En aquesta edició, Josep Maria Barenys va endur-se el primer premi de poesia en català amb el poema "Cantarem amb veu resolta" i Maria Mas va obtenir el segon premi de poesia amb "Pregària. En la categoria de narrativa en català, Montserrat Pujals va resultar la guanyadora amb l'obra "Carrer Miramar - Barri del Sorral", mentre que Joaquim Llorens va aconseguir el segon premi d'aquesta categoria amb l'obra "La padrina".
Per altra banda, els premis en castellà van recaure en les següents persones: el primer premi de poesia va ser per a Francisca Moreno amb el poema "El viejo amor", mentre que el segon premi va ser per al poema "Luto" de M. Teresa Llansà. En la categoria de narrativa en castellà, el primer premi va ser per a Conchita Gutiérrez i la seva obra "Carta de amor eterno" i el segon premi va recaure en Francisca Moreno pel seu text, "El ruiseñor". L'acte d'entrega de premis es va cloure amb el grup d’havaneres Olla Barrejada que va amenitzar la festa.

Comenta aquest article