Cultura

Cambrils serà subseu,per tercer cop consecutiu, de la XIII edició del Festival Tarraco Viva

Per Redacció

Un moment de la recreació de la vida quotidiana a la Vil·la Romana de la Llosa en l'edició de l'any passat del Festival

Per tercer any consecutiu, Cambrils s’incorpora com a subseu al programa d’actes del Festival de Recreació Històrica Romana Tarraco Viva, organitzat per l’Ajuntament de Tarragona. En concret, les accions previstes es desenvoluparan a la Vil.la Romana de La Llosa i al Museu Molí de les Tres. La XIII edició del Festival se celebrarà del 5 fins al 15 de maig.

Un any més, la Vil·la Romana de la Llosa serà un punt clau en aquest Festival. Aquest proper cap de setmana es farà una visita amb recreació de la vida quotidiana a càrrec de l'Associació de Veïns del Barri de La Llosa, Ajuntament de Tarragona i Patronat de Turisme de Cambrils.
El mateix espai servirà per fer una visita guiada amb els arqueòlegs responsables de les intervencions al jaciment el dissabte 14 de maig, i aquell cap de setmana, hi haurà jornada de portes obertes, tant a la Vil·la Romana com al Museu Molí de les Tres Eres.

Per la seva banda, el Museu Molí de les Tres Eres acull l'exposició temporal 'Alimentum' sobre el menjar i beure en l'època romana.
A més, el Museu tornarà a ser present a la fira internacional de museus i jaciments arqueològics "Roma als museus del món", que es celebra anualment als jardins del Camp de Mart de Tarragona entre els dies 13 i 15 de maig.

Aquest programa extens, impulsat de l’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Cambrils a través del Museu d’Història de Cambrils, permetrà acostar a la ciutadania, de manera didàctica, el dia a dia d’una vil·la romana de l’entorn de Tarraco. Les invitacions ja es poden passar a recollir pel Patronat de Turisme de Cambrils.


Comenta aquest article