Informació general

S'obre una nova àrea de jocs infantils davant de l'escola Marinada

Per Redacció

Imatge del nou parc situat davant de l'escola Marinada

L'Ajuntament va obrir ahir les portes la nova àrea de jocs infantils situada davant de l'escola Marinada. Amb l’adequació d’aquest espai, situat darrere de l’Ajuntament, es dóna un nou ús a un solar que fins el curs passat acollia un mòdul prefabricat on s’impartien classes d’educació infantil de l’escola Marinada. Després del desmuntatge del mòdul, l’Ajuntament va decidir transformar-la en una àrea de jocs per la seva idònia ubicació, al costat de l’escola. L’obra es va adjudicar per un import de 33.463,41 euros més IVA.

L’atracció central del parc infantil, destinat a nens d’entre 2 i 6 anys, és una caseta per una banda i un cotxe de bombers per l’altra, amb un tobogan, una paret d’escalada, una xarxa per enfilar-se, una barra i dos amagatalls a la part inferior.

L’àrea també inclou un gronxador pensat pels més petits amb les cordes curtes i el seient tou i adaptable, una ambulància amb molla per experimentar amb l’equilibri i el moviment,  un balancí de dues places amb forma de ponis per jugar saltant. A més, també hi ha una zona arbrada amb una font i cinc bancs pels acompanyants. L’horari del parc serà de 8 del matí a 6 de la tarda.

Comenta aquest article