Derrotes del FC Cambrils, del Cambrils Unió i del Vilafortuny mentre que el Marina guanya i segueix amb la lluita per l'ascens

Els jugadors del FC Cambrils i La Cava jugant-se la pilota

Futbol

Primera Territorial

FC Cambrils 0 - La Cava 1

Derrota del Cambrils en un partit força igualat però en el que els visitants van mostrar més ganes i més convicció. El partit es va decantar pels interessos del La Cava gràcies a un penal xiulat al minut 83. Tres minuts més tard l'àrbitre no va xiular unes mans dins l'àrea d'un jugador del La Cava que hauria suposat un penal a favor del Cambrils.
De totes maneres, el Cambrils va afrontar el partit amb poca intensitat davant les ganes dels caveros que van persistir fins el final per endur-se els tres punts. Cal dir que a la primera part el La Cava va tenir dues clares ocasions de gol que no va saber transformar.
La propera setmana el FC Cambrils juga al camp de l'Ulldecona, el cuer de la classificació

Jesús i Maria 4 - Cambrils Unió 3

El Cambrils Unió es va avançar al marcador al primer minut de partit amb un gol de Joel, gol que va ser neutralitzat pel Jesús i Maria, 20 minuts més tard. El Cambrils Unió es va tornar a avançar al marcador, amb un gol d'Edu Maestre, al minut 31 i, dos minuts més tard, aconseguia l'1 a 3 amb un gol de Jacob. Aquest gol es va aconseguir quan els jugadors del Jesús i Maria s'havien quedat quiets ja que un jugador cambrilenc estava estès al terreny de joc. La reacció del Cambrils va ser deixar-se fer un gol. Amb el 2 a 3 s'arribava a la mitja part. Als darrers minuts del partit, el Jesús i Maria va donar la volta al marcador amb dos gols, aconseguint el 4 a 3 al minut 90 de partit.
La propera setmana el Cambrils Unió rep el La Sènia.

Tercera Territorial

Mont-roig 0 - Marina 3

El Marina es va endur tres punts força importants davant les dificultats inicials per la falta de jugadors, ja que només disposava de 12 jugadors i dos porters, i pel terreny de joc. Tot i així, el Marina va estar a l'altura i a la primera part va marcar dos gols. El primer, al minut 38, va anar a càrrec de Suli, mentre que el segon, al minut 40, el va marcar Rafa de falta directa.
La segona part es va complicar, ja que al minut 10, el porter del Marina es va lesionar i va haver de sortir el segon porter, deixant l'equip en mínims. Al minut 15, Rafa va marcar el tercer gol i va deixar el partit sentenciat.
El proper partit del Marina serà a casa contra el Salou.

Montbrió 6 - Vilafortuny 0

Partit complicat el que va jugar el Vilafortuny contra el Montbrió. El conjunt de lesionats, expulsats i absents va deixar l'equip cambrilenc amb poques possibilitats de joc i amb només 11 jugadors, fent impossible cap canvi. El Vilafortuny va aguantar els primers 35 minuts però aviat van arribar els primers tres gols a la primera part i els tres últims a la segona, deixant al Vilafortuny sense opcions a la remuntada.
El proper partit del Vilafortuny serà a casa contra el Mont-roig.

Bàsquet

AESE B 49 - CB Cambrils 36

Darrer partit de lliga i derrota del CB Cambrils a l'Hospitalet de Llobregat en un partit en que els cambrilencs van anar de més a menys. Els cambrilencs van mostrar una molt bona defensa i van controlar el partit fins el darrer quart. Aquest darrer període es va saldar amb el resultat de 20 a 3 a favor de l'AESE. En els darrers dos minuts de partit els de l'Hospitalet van aconseguir tres triples consecutius que van acabar amb la resistència dels cambrilencs.
Amb aquest resultat el CB Cambrils acaba segon, darrera del Cantaires de Tortosa. Com a segons de grup lluitarà per l'ascens en les fases que la Federació configurarà avui o demà.

Hoquei

HC Alpicat - Cambrils CH

El partit corresponent a la 30a jornada de lliga de la 1a Catalana Grup A, entre el H.C. Alpicat i el Cambrils C.H., que s'havia de disputar el passat divendres, no es va jugar per no disposar de pista els locals, i ha restat ajornat fins a una propera data, encara sense determinar. El proper dissabte el Cambrils C.H. rebrà la visita del C.E. Noia Freixenet "B", un rival que gairebé no té opcions de salvar la categoria, fet que hauran d'aprofitar els cambrilencs.

Handbol

CH Polinyà 29 - CH Cambrils 23

Partit sense massa història en un partit en què el Cambrils, ja salvat matemàticament, es va desplaçar just d'efectius i on es va dedicar a jugar i on van perdre per 6 gols, un pur tràmit a falta de dos jornades per acabar.

Juvenil Masculí

CH Cambrils 31 - CH La Garriga 23

El juvenil ha protagonitzat el partit de l'any i s'ha classificat per la fase final de segona catalana juvenil per la porta gran. S'havien de remuntar 6 gols i a la primera part es van notar els nervis dels jugadors.  A la fi de la primera part,  el marcador anava 13 a 8 favorable als locals.  A la segona part, els nois d'Agustin Tortosa van sortir com un cicló i van passar per damunt del seu rival amb un joc d'alt nivell en atac, una defensa molt forta i un contraatac letal, deixant el resultat definitiu de 31 a 23.

Futbol Sala

Patxangueros d'Alforja 2 - Mediterrani G.Sirvent 6

El Mediterrani Gelats Sirvent es va retrobar amb la victòria després de superar als Patxangueros d´Alforja a la seva pista en partit ajornat i que es va jugar el passat dimecres 4 de Maig.
Partit seriós el disputat pel conjunt cambrilenc, que va dominar de cap a peus sense patir pràcticament en cap moment, davant un rival que es va mostrar molt voluntariós però amb poca pegada en atac.En canvi, el Mediterrani va sortir amb les idees molt clares i tot li va sortir de cara. Va cedir el domini de la pilota al rival sense deixar espais en defensa, cosa que provocava la precipitació en les passades de l´equip local. En atac, el Mediterrani es va mostrar molt efectiu i, aprofitant els espais que deixava el conjunt d´Alforja, va posar-se ràpidament amb el marcador a favor. Primer va ser Joan, amb una passada de Fran, qui va inaugurar el marcador i poc després, de nou Fran donava una gran assistència a Isidro per fer el segon gol. Poc després, els Patxangueros reduïen distàncies en el marcador aprofitant un dels pocs errors de la defensa cambrilenca,però de nou Fran, segellant una gran actuació a la primera part, marcava el tercer gol pel Mediterrani, deixant el marcador en 1 a 3 a favor.
A la represa, els Patxangueros van decidir arriscar una mica més i pressionar la sortida de pilota del Mediterrani, però aquest, lluny de posar-se nerviós, va sorgir una gran connexió entre el porter i els davanters cambrilencs i a base de contraatacs el Mediterrani va anant augmentant la diferència en el marcador. En un d'aquests contraatacs Isidro, aprofitant una gran passada del porter Raul, anotava el 1 a 4 i poc després, Fran feia pujar el cinquè gol aprofitant una passada d´Isidro. El sisè gol el va anotar David marcant a porta buida després d'una passada al segon pal d'Isidro. Als darrers minuts el Patxangueros va jugar amb porter jugador,però aquesta circumstància no va ser un problema pel Mediterrani. Un altre error del conjunt cambrilenc va permetre marcar el segon gol a l´equip local,deixant el marcador en el definitiu 2 a 6 amb el qual s´arribaria al final del partit.

Salou F.S. 4 - Mediterrani G.Sirvent 1

El Mediterrani, degut a les baixes i la disciplina amb la que juga el Salou, va afrontar aquest partit amb la tàctica d’esperar molt ordenats a camp propi i provar d’aprofitar alguna errada comesa pels contraris.
La primera part es va desenvolupar segons el que havia plantejat l’equip cambrilenc, amb una defensa gairebé perfecta que va treure de polleguera en certs moments l’equip local. En l’atac però, va ser on el Mediterrani no es va trobar tant fresc ni amb tanta confiança com en la tasca defensiva. El que es va traduir en contraatacs llençats sense gaire convicció i amb una escassa possessió de pilota. Aquest fet obligava al Mediterrani a defensar la major part del partit.
A la segona part l’escenari va canviar molt quan el Salou va treure dos faltes que es van transformar en dos més en una jugada posterior quan s’havien jugat 8 minuts d’aquesta part. Això va condicionar tota la defensa del Mediterrani, que es va veure obligada a fer-ne una altra en una jugada ràpida per part del Salou. Els gols del Salou vindrien en dos pèrdues de pilota que el Salou va aprofitar perfectament. Dos faltes d’un Mediterrani que, a hores d’ara, havia perdut el convenciment de poder guanyar el partit van propiciar els dos doble-penals  que també van saber transformar i que donaven una avantatge clara al Salou.
El Mediterrani va jugar de 5 durant els últims 5 minuts, però només després d’una jugada amb uns quants rebots va permetre a David fer l’únic gol cambrilenc. Abans i després d’aquesta jugada, Isidro va xutar dos cops amb la mala sort d'anar als pals, fet que si hagués entrat la pilota, el partit hagués canviat de resultat.