Informació general

ICV-EUiA organitza un vermut popular al Nou Cambrils per donar a conèixer les propostes de creació d'ocupació

Per Redacció

Marlén Fernández, M.Jesús Buñuel i Salvador Matas en un moment de l'acte al Nou Cambrils

ICV-EUiA va organitzar dissabte passat un vermut popular al Parc de Nou Cambrils per donar a conèixer les seves propostes al voltant de la creació d'ocupació. M. Jesús Buñuel, candidata número 3 de la llista electoral, va presentar l’acte explicant la seva trajectòria de lluita a favor de la dignitat dels barris populars com Nou Cambrils, que finalment ha aconseguit una remodelació integral del barri després de molts anys de reivindicació.
 
Marlén Fernández, número 2 de la llista, va explicar que des de la seva experiència com a treballadora de la sanitat coneix molt bé què caldrà fer a l’ajuntament per donar la millor atenció a les persones des de l’àmbit sanitari i dels serveis socials. Fernández va alertar del perill que representen les retallades anunciades pel govern de CiU a la Generalitat i ho va exemplificar en les dificultats de funcionament que va patir l’hospital lleuger aquest estiu. La número 2 va demanar que el 22 de maig la gent faci un vot d’oposició a les retallades que faci que CiU s’ho repensi. A més, va fer un toc d’atenció a les persones que no pensen votar o que no saben si votaran perquè després ja no valdran les lamentacions ni les queixes.
 
Salvador Matas, alcaldable per ICV-EUiA va explicar la gran gran transformació que ha viscut Cambrils en els darrers vuit anys de govern d’ICV amb altres forces d’esquerres. Cambrils ha recuperat l’endarreriment que arrossegava des de feia molts anys en escoles, serveis sanitaris, zones verdes, remodelació del Nucli Antic, llars d’infants, i va posar a Nou Cambrils com un exemple concret d’aquest canvi. Matas va assenyalar que el gran repte de futur per Cambrils és la creació d’ocupació degut a l’atur que ha generat la paràlisis de la construcció i l’elevat atur entre els joves cambrilencs, i va destacar les nombroses propostes que porta ICV al seu programa: Viver d’Empreses, brigada d’acció ràpida amb persones aturades, el nou polígon Belianes II, l’acabament del nou Auditori Palau de Congressos, i el suport al comerç local, a l’agricultura i la pesca.

Comenta aquest article