Informació general

La zona esportiva de Cambrils Badia es completarà amb la construcció de quatre pistes de pàdel i un edifici de vestidors

Per Redacció

Aspecte de les pistes de tennis de la zona esportiva de Cambrils Badia

L'Ajuntament de Cambrils ha tret a concessió administrativa d'obra pública la construcció i explotació de quatre pistes de pàdel i un edifici de vestidors i serveis a la zona esportiva de Cambrils Badia, situada entre el vial del Cavet i la via del ferrocarril, on hi havia l'antiga piscina municipal. El pressupost d'execució per contracte és de 369.835,92 euros –amb el 18% d'iva inclòs–. L'empresa que guanyi el concurs també s'encarregarà de l'explotació de les tres pistes de tennis que s'han construït recentment al solar.

Pistes de pàdel

En aquest projecte es preveu la construcció de quatre pistes de pàdel de vidre i gespa artificial, tres d'aquestes situades en sentit perpendicular a l'avinguda de Bèlgica i una d'aquestes en sentit paral·lel. S'accedirà a les pistes a través d’un camí pavimentat.

Edifici de vestidors i serveis

L'edifici de vestidors i serveis, amb una superfície construïda de 165,80 metres quadrats, contindrà dos vestidors –un per homes i un altre per per a dones–, un petit bar, la consergeria-oficina de gestió de la instal·lació esportiva, un magatzem i una sala d'instal·lacions.
D'altra banda, també es preveu la urbanització dels espais lliures, de manera que tots els equipaments esportius siguin accessibles tant a peu com amb algun tipus de vehicle. També s'instal·larà l'enllumenat corresponent dels espais exteriors, es construirà un mur d'obra vista en sentit perpendicular a l'edifici de serveis, es completarà la tanca perimetral i es posarà una porta d'accés a la instal·lació.

Pistes de tennis

Actualment a la zona esportiva hi ha tres pistes de tennis construïdes l'any passat per l'empresa Tecnologia de Firmas S.A. Les obres, amb un pressupost de 329.799 euros, van començar el maig del 2010 i van consistir en la construcció de les pistes amb paviment de resina sintètica, l'enllumenat, una tanca exterior, i la pavimentació i adequació. Abans d'aquesta actuació, la zona esportiva de Cambrils Badia es trobava en estat d'abandonament, i comptava amb dues pistes de tennis, una pista poliesportiva i una piscina pública descoberta.

Comenta aquest article