Informació general

ERC presenta les seves propostes electorals en matèria de joventut i festes, apostant pel jovent i potenciant les festes locals

Per Redacció

El candidat Jordi Fargas, acompanyat d'alguns dels components de la llista electoral, davant l'Ateneu Juvenil

Ahir a la tarda davant de l'Ateneu juvenil, ERC Cambrils va presentar les seves propostes de joventut i festes. El número 3 de la llista d'ERC, Eduard Pellicer, va fer repàs de la feina feta durant els darrers anys en la regidora de Joventut i Festes amb el regidor Jordi Savall, així com dels principals punts que la formació presenta en aquest àmbit. Segons va dir, "estem molt satisfets i orgullosos de la feina feta per part dels regidors que han format part de l'equip de govern. Des de la regidoria de Joventut i Festes, s'han aconseguit més subvencions que mai de la Generalitat de Catalunya i de l'Estat. Una mostra d'aquesta feina és l'obtenció dels fons per a la construcció del nou Ateneu Juvenil i la carpa fixa ubicada a prop de la zona esportiva".

Eduard Pellicer també va comentar que és responsabilitat d'Esquerra "l'augment exponencial en quantitat i en qualitat de les nostres Festes Majors incrementant la participació popular. Aquesta serà la línia a seguir durant la propera legislatura", va dir. D'altra banda, va afirmar que cal donar suport a la gent jove, ja que és "una aposta guanyadora pel present i futur de la nostra ciutat. Sense la participació d'ells no seria possible tirant endavant el projecte de ciutat que vol implantar Esquerra".

Propostes d'ERC en Joventut i Festes

Els punts del programa electoral que es van presentar des d'ERC en l'apartat de Joventut i Festes són: consolidar els serveis als joves potenciant la borsa d’habitatge, el SAL (Servei d'Assessorament Laboral), el club de feina, etc; mantenir l'ajut econòmic a les empreses que contractin joves de forma fixa; impulsar juntament amb l'àrea de promoció de ciutat un programa d'ajuts per a joves emprenedors per tal d'incrementar el petit comerç; donar resposta a les inquietuds del jovent i molt especialment potenciant els ViuDNit, els festivals de música alternativa, els concerts i els jocs de participació; gestionar de manera global el nou Ateneu Juvenil; facilitar espai urbà pels joves ocupant-los en activitats artístiques i cíviques; promoure la participació en les festes populars de les diferents entitats i associacions; acabar de condicionar la carpa i establir una programació festiva i lúdica; recolzar les festes majors i potenciar els grups d'arrel popular i matenir el local de les entitats festives fins aconseguir la Casa de la Festa.

Comenta aquest article