La Cooperativa Agrícola presenta oficialment la seva nova línia de productes amb la marca Mestral
Fernando Sarasa, Jaume Baiges i Josep Maria Ferrando, durant la presentació d'ahir a la tarda |
Ahir a la tarda el saló dactes de la Cooperativa i el Museu Agrícola va acollir la presentació oficial de la nova línia de productes que comercialitza la Cooperativa amb la marca comercial Mestral. A lacte hi eren presents una representació de restauradors cambrilencs, entre ells, el president de lAssociació dEmpresaris dHosteleria de Cambrils, Manel Morell, amb qui la Cooperativa col·labora des de fa temps, lalcalde Robert Benaiges amb diversos regidors cambrilencs, i membres de la Junta Rectora de la Cooperativa, amb el president de lentitat Jaume Baiges, que a lobertura de lacte va destacar els reconeixements nacionals com internacionals que des de fa anys rep loli verge extra i la voluntat decidida de lentitat dobrir nous mercats a lexportació, explicant que ja ara sexporta a diversos països com França, Alemanya, Holanda i Japó, i que lobjectiu és obrir mercat als altres països europeus i arribar als EE.UU i a la Xina, per poder millorar el rendiment econòmic als socis.
A continuació va parlar el nou gerent de la Cooperativa i enginyer agrícola, Fernando Sarasa, que va exposar els eixos bàsics que shan tingut en compte a lhora de definir el nou disseny global de la marca Mestral i lampliació de tota la gamma de productes per oferir la millor oferta al consumidor, amb olives, vinagres, olivada i patés que safegeixin a loli verge extra.
Lacte va finalitzar amb la visita dels assistents a lexposició dels nous productes que va tenir lloc a lantic celler de la Cooperativa i Museu Agrícola i la degustació preparada amb la col·laboració de lEscola dHoteleria i Turisme de Cambrils.
Aspecte que presentava l'antic celler de la Cooperativa |