Informació general

La Cooperativa Agrícola presenta oficialment la seva nova línia de productes amb la marca Mestral

Per Josep Maria Ferrando

Fernando Sarasa, Jaume Baiges i Josep Maria Ferrando, durant la presentació d'ahir a la tarda

Ahir a la tarda el saló d’actes de la Cooperativa i el Museu Agrícola va acollir la presentació oficial de la nova línia de productes que comercialitza la Cooperativa amb la marca comercial Mestral. A l’acte hi eren presents una representació de restauradors cambrilencs, entre ells, el president de l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Cambrils, Manel Morell, amb qui la Cooperativa col·labora des de fa temps, l’alcalde Robert Benaiges amb diversos regidors cambrilencs, i membres de la Junta Rectora de la Cooperativa, amb el president de l’entitat Jaume Baiges, que a l’obertura de l’acte va destacar els reconeixements nacionals com internacionals que des de fa anys rep l’oli verge extra i la voluntat decidida de l’entitat d’obrir nous mercats a l’exportació, explicant que ja ara s’exporta a diversos països com França, Alemanya, Holanda i Japó, i que l’objectiu és obrir mercat als altres països europeus i arribar  als EE.UU i a la Xina, per poder millorar el rendiment econòmic als socis.

A continuació va parlar el nou gerent de la Cooperativa i enginyer agrícola, Fernando Sarasa, que va exposar els eixos bàsics que s’han tingut en compte a l’hora de definir el nou disseny global de la marca Mestral i l’ampliació de tota la gamma de productes per oferir la millor oferta al consumidor, amb olives, vinagres, olivada i patés que s’afegeixin a l’oli verge extra.

L’acte va finalitzar amb la visita dels assistents a l’exposició dels nous productes que va tenir lloc a l’antic celler de la Cooperativa i Museu Agrícola i la degustació preparada amb la col·laboració de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

Aspecte que presentava l'antic celler de la Cooperativa

Comenta aquest article