Informació general

La seguretat, la sanitat i l'ensenyament, els principals eixos que CiU proposa per a Vilafortuny i les urbanitzacions de llevant

Per Redacció

Acte de CiU a Vilafortuny, el passat divendres. D'esquerra a dreta: Dani Milán, Mercè Dalmau, Lluïsa Rom i Ramon Llobet

L'alcaldable de CiU a Cambrils –Mercè Dalmau–, acompanyada pels membres de la candidatura, Ramon Llobet, Dani Milan i Lluïsa Rom van presentar el passat divendres al matí, les seves propostes per a Vilafortuny i per a les urbanitzacions de llevant del municipi. Mercè Dalmau va destacar que els principals eixos per a aquesta zona "se centren en la seguretat ciutadana, la sanitat i l'ensenyament". Unes propostes que, segons va dir, "neixen de la inquietud dels veïns i veïnes d'aquesta zona. Pel que fa a seguretat, des de CiU som conscients de la sensació d'inseguretat que hi ha a la zona, amb els darrers robatoris i incidents que han patit els veïns. Per aquest motiu des de CiU volem que la Policia Local tingui més presència, mitjançant vigilància i patrulles i una bona gestió de la policia de barri".

Impulsar el nou CAP de Vilafortuny

En matèria de sanitat, des de la candidatura de CiU proposen impulsar el nou CAP de Vilafortuny, "una infraestructura que queda pendent gràcies, un cop més, a la gestió poc rigorosa de l'actual equip de govern. El nou consultori ja hauria de ser una realitat, i des de l'Ajuntament no ens podem permetre cedir solars amb errades urbanístiques que no encabeixen el projecte que inicialment s'havia pactat amb el Departament de Salut". Per la candidata de CiU, "posar a l'abast dels veïns d'aquesta zona un consultori proper és una reivindicació que el proper govern de l'Ajuntament de Cambrils, encapçalat per CiU farà realitat".

Una nova escola bressol pública a la zona de llevant

D'altra banda, Mercè Dalmau també va destacar que l'ensenyament és una altra de les prioritats en aquest barri. En aquest sentit, des de CiU volen construir una nova escola bressol pública que doni servei a aquesta zona del municipi, per tal d'ampliar els serveis d'aquesta índole als barris de llevant. Per Dalmau,  "les propostes que es realitzen per a Vilafortuny i per a la zona de llevant tenen molt a veure amb el fet que els veïns i les veïnes d'aquesta zona se sentin partícips de Cambrils i se sentin veïns del municipi, no d'una zona aïllada”.

Comenta aquest article