Informació general

ICV celebra el seu acte central de campanya fent una crida als votants d'esquerres, "per parar els peus a la dreta de CiU i PP"

Per Redacció

Un moment de l'acte d'ICV, aquest passat dissabte. D'esquerra a dreta: Marlen Fernández, Ramón García, Antoni Manyanós, Montse Vendrell, Salvador Matas, Maria Jesús Buñuel i Hortènsia Grau

ICV-EUiA va celebrar aquest passat dissabte a la tarda, el seu acte central de la campanya electoral. Va ser una festa-míting, que va reunir unes 150 persones al Parc del Pescador, tot i la pluja que va caure en alguns moments de l'acte. Durant aquest, els assistents van poder gaudir d'una xocolatada per a la canalla, un espectacle d'animació amb pallassos i un concert final amb el grup cambrilenc La Bali.

"Un major pes d'ICV a l'Ajuntament és l'única garantia per parar els peus a la dreta que a Cambrils està representada per CiU i el PP"

El torn de parlaments va fer-se a mitja tarda, on la diputada d'ICV al Parlament de Catalunya –Hortènsia Grau– va ser l'encarregada de presentar l'acte. Posteriorment, els primers candidats que encapçalen la llista d'ICV a Cambrils van anar desglossant el programa electoral de la seva formació, un programa basat en "la continuïtat de la feina feta en els últims vuit anys de govern d'esquerres, on la política d'ICV ha condicionat bona part de l'obra de govern feta". Salvador Matas, candidat a l'alcaldia de Cambrils per ICV, va refermar el compromís de la formació de mantenir un govern de progrés i per això va concloure que un major pes d'ICV a l'Ajuntament és l'única garantia per parar els peus a la dreta que a Cambrils està representada per CiU i el PP. Segons va dir Matas, "sense Iniciativa a l'Ajuntament no hi ha cap possibilitat de poder continuar amb un govern d'esquerres per això és molt important que tots els que vulguin aquest govern votin ICV el 22 de maig". El candidat també va enviar un missatge a la gent d'esquerres de Cambrils que puguin votar el PSC en d'altres eleccions i que ara es plantegin quedar-se a casa. "El vot útil de l'esquerra és ICV, rotundament", va afirmar.

ICV no vol retallades en ensenyament ni en sanitat i vol crear ocupació, cohesionar els barris i ser austers en la despesa municipal
 
Matas també va parlar de la desconfiança que mereixen algunes formacions independents que ara es presenten a les eleccions, que no parlen d'ideologia i que es presenten com una alternativa quan durant vuit anys han estat al govern i ara a més sembla que volen renegar de l'obra feta per ells mateixos. Per la seva banda, la resta de candidats de la formació, com Marlen Fernández, Maria Jesús Buñuel, Montse Vendrell, Toni Manyanós o Ramón García Mateos, van exposar el programa que passa per oposar-se a les retallades en ensenyament i sanitat que vol imposar el govern de CiU i també a la creació d'ocupació a Cambrils amb mesures com un viver d'empreses, l'austeritat en la despesa municipal, la cohesió dels barris i la creació d'una brigada d'intervenció ràpida, així com una major eficiència energètica.

Comenta aquest article