Informació general

ERC realitza diferents actes per apropar els punts bàsics del seu programa a la ciutadania

Per Redacció

Eduard Pellicer i Jordi Savall en un moment de l'acte al pub Espantall

Esquerra de Cambrils (ERC) ha aprofitat l'últim cap de setmana abans de les eleccions fer apropar una mica més el seu programa a la ciutadania a través de diferents actes. El divendres al vespre va ser el torn de la gent jove mitjançant un concert del grup musical cambrilenc Els tres al pub Espantall.

L'acte el va endegar Jordi Savall, que va afirmar que "per esquerra la cohesió dels joves en aquests moments difícils és molt important, creiem que un jovent cohesionat tindrà més facilitats per en sortir-se’n". L'actual regidor també va fer un breu repàs a les fites més importants d'aquests darrers anys, com l'Ateneu o la borsa d'habitatge. A continuació va ser el torn d'Eduard Pellicer, número 3 de la llista electoral, qui va exposar els tres eixos pensats pels joves: Formació, atur i habitatge.  Finalment, va ser l'alcaldable Jordi Fargas qui va destacar l'aposta forta pels joves, "una aposta segura pel present i futur de la ciutat de Cambrils".

El segon acte del cap de setmana es va fer dissabte a la tarda amb una xocolatada i inflables per la canalla al Parc del Pinaret. Jordi Fargas va dir que s'havia escollit aquesta ubicació per ser un "símbol de la concepció del tipus d'urbanisme que entenem que fomenta la cohesió social". L'acte va servir per explicar alguns dels punts bàsics del seu programa, com impulsar la policia de proximitat, la creació d'un museu d'art modern o ajudar als emprenedors a endegar un projecte.

L'últim acte es va realitzat a la Plaça d'Aragó diumenge al matí amb un esmorzar popular. En aquest esdeveniment, es va puntualitzar sobre la importància dels comerços de Cambrils. A més, es va explicar la intenció d'ampliar els avantatges de la targeta resident o millorar la relació entre el món nàutic esportiu i el sector de la pesca.




Comenta aquest article