Societat

El cambrilenc Pere Martí guanya el II Concurs de Monòlegs de Vandellòs

Per Redacció

Imatge de grup dels participants en el Concurs de Monòlegs de Vandellòs. El cambrilenc Pere Martí, el segon per l'esquerra

Un total de sis persones van competir en la 2a edició del Concurs de Monòlegs de Vandellòs, que va tenir lloc el divendres 13 de maig a la nit al pavelló de Vandellòs, en el marc de la Festa de la Germandat. Tots els participants van representar els seus monòlegs davant d'un públic nombrós que va seguir amb atenció les seves interpretacions i l'actuació especial de l'actriu del Grup Dagolll-Dagom, Noelia Pérez.

El guanyador del primer premi, dotat amb 200 euros i un record gentilesa de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, va ser el cambrilenc Pere Martí amb el monòleg titulat ‘Sopar romàntic’. El segon premi, valorat en 150 euros i un record gentilesa de Nomen Pintors i Ambient Servei, va ser per a Jaume Barceló, un veí de Vandellòs que l'any passat va aconseguir el premi del públic. Barceló va presentar una peça titulada ‘No més potingues’. En aquesta edició, el premi del públic, consistent en un premi de 100 euros i un record gentilesa de Construccions Metàl·liques Carles Barceló, va recaure en Manuel Abadia, veí de Sant Feliu de Llobregat, pel seu monòleg ‘Cosas de mi pueblo’.

Cal destacar que a aquest concurs, convocat per l'Aula de Teatre i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l'Infant, hi podia optar qualsevol creador i/o intèrpret, amateur i major d'edat.

Comenta aquest article