Informació general

L'alcaldable del NMC valora molt positivament la campanya electoral i manifesta que cal una "regeneració democràtica"

Per Redacció

L'alcaldable del NMC –Oliver Klein– ha volgut fer una valoració d'aquests darrers dies de campanya electoral a través d'un comunicat de premsa. Segons Klein, "vull manifestar la meva total satisfacció de com estan anant els esdeveniments. Estic molt satisfet per com els meus companys de cursa estan actuant, molt satisfet de la resposta de la ciutadania, molt satisfet de la campanya que estem portant a terme, donat la manca de recursos econòmics, perquè ens està aportant una bona resposta que ens fa ser molt més ferms amb les nostres idees i conviccions sobre la regeneració democràtica, sobre la gestió dels diners que recapta l'Ajuntament, sobre els ajustos que cal fer per poder sortir cap a la superfície i respirar amb tranquil·litat, una certa tranquil·litat ja que la situació actual no permet ser excessivament agosarats en les preses de decisions".

El comunicat de Klein segueix dient que, "el NMC considera que cal una profunda reflexió i està clar que cal una aposta decidida de totes les forces polítiques de la ciutat. A partir del proper 23 caldrà deixar de banda les rivalitats polítiques i amb molta serenitat plantejar projectes, definir prioritats i analitzar les vies de sortida per a la recuperació. Els ciutadans i ciutadanes de Cambrils mereixen que el seu Ajuntament, amb tot el consistori implicat, cerqui solucions viables i no malmeti més la seva economia".

Quan a la campanya que resta, l'alcaldable del NMC ha manifestat que el partit "seguirà amb les seves accions, escoltant a tothom que és el que més enriqueix. Farem un gran acte de cloenda el divendres al Parc del Pescador on ens volem trobar amb gairebé tothom i per això estem preparant un seguit d'activitats. Mentrestant serem presents en tots els barris de la ciutat per fer arribar el nostre missatge.
Cambrils s'ho mereix i no els defraudarem. I el nostre lema de campanya ja ho anuncia amb aquesta paraula que ens hem fet nostra: CambrilsOK".

Comenta aquest article