Informació general

ERC presenta el seu programa de polítiques socials proposant la implantació d’una targeta de transport públic gratuïta pels jubilats

Per Redacció

Montserrat Pujals, Jordi Fargas, Jordi Savall i Adam Manyé, ahir a la tarda, davant del Casal Municipal de la Gent Gran

El candidat a l’alcaldia, Jordi Fargas, acompanyat d'altres membres de la llista electoral d’Esquerra a Cambrils van presentar ahir a la tarda davant del Casal Municipal de la Gent Gran el seu programa de polítiques socials. Els republicans es van comprometre a posar en marxa un nou equip bàsic d’atenció social al barri de Vilafortuny, ubicant-lo al centre cívic, per tal de descentralitzar els serveis que actualment es presten des de l’Ajuntament.
Jordi Fargas va manifestar la voluntat de potenciar els ajuts de menjador i les bonificacions d’activitats extraescolars per afavorir l’accés de les famílies al treball, així com l’ampliació de les bonificacions fiscals existents als col·lectius més afectats per la crisi, ampliant els barems per tal que tota persona immersa en una difícil situació econòmica en pugui ser beneficiari.
En l'acte d'ahir ERC va adquirir el compromís d’implantació d’una targeta de transport públic gratuïta per a tota persona jubilada i amb problemes de mobilitat, per garantir la seva autonomia i la lliure mobilitat dins la població. També va defensar el foment d’activitats als diferents casals i associacions de gent gran per tal que aquest col·lectiu hi participi activament i evitar situacions de soledat i aïllament social. A banda, ERC vol reprendre la negociació amb la Generalitat per la construcció dels habitatges dotacionals per la gent gran, davant del centre cívic de Vilafortuny.

En un altre sentit, Jordi Savall, número 2 de la llista d’Esquerra, va manifestar que calia aprovar un reglament municipal de drets i deures cívics per a les persones nouvingudes, per tal de garantir tant el coneixement de la societat que els acull com la seva integració a Cambrils.

Comenta aquest article