Informació general

El PP organitza l'acte central de campanya a Vilafortuny on exposa les seves principals propostes electorals

Per Redacció

Juan Antonio Blanco, Carme Cros, Francesc Garriga, Carmen Quintana i Lluís Llorens, ahir, al Centre Cívic de Vilafortuny

Ahir dimecres, el Partit Popular de Cambrils va organitzar un acte al centre cívic de Vilafortuny. En primer lloc va parlar el número 5 de la llista del PP –Juan Antonio Blanco–, uns dels artífexs de la incorporació de militants de Ciutadans a les files del PP, sobretot a les comarques tarragonines, en les passades eleccions al Parlament. Blanco va parlar sobre la situació econòmica en la qual es troba l'Ajuntament de Cambrils i també de les solucions que es pensen portar a terme si es compta amb la confiança de la població i es forma part del govern del proper consistori municipal. Entre aquestes, segons va dir, cal una contenció de la despesa i una major economia de proximitat, contractant empreses locals.
 
Propostes educatives

Després va ser el torn de la número 4 de la llista, la professora Carmen Quintana, que com a bona coneixedora de la situació de l'educació a Catalunya, va desglossar les mancances d'aquest àmbit insistint en "els desencerts que ha portat la política del tripartit i en concret del conseller Maragall". Quintana va exposar les propostes que des de el Partit Popular, tant en l'àmbit local com amb el suport amb que es compta des de l'equip parlamentari, es portaran a terme per tenir una joventut preparada, competent i que pugui assolir els reptes laborals del seu futur, i sobretot, que es pugui pujar el nivell educatiu de la joventut des de la base.

Acostar els serveis a la població

A continuació va arribar la intervenció del número 2 de la llista, l'actual regidor Francesc Garriga, que va parlar del vial de Cavet, del fet que s'havia estat esperant quinze anys a que es materialitzés i el que significava unir Vilafortuny amb la resta de la ciutat. També va fer esment que Cambrils, per la seva forma de T, és policèntrica i es necessita acostar els serveis a tota la població per tal d'evitar desplaçaments innecessaris. Va aprofitar per donar les gràcies a les nombroses entitats que de manera desinteressada i altruista treballen per millorar tant Vilafortuny com Cambrils. També va recordar que per sort no s'havia portat a terme el ARE (àrea residencial estratègica) i que el PP s'havia manifestat en contra de la construcció d'aquesta àrea des de el primer moment, donat que Vilafortuny no era el lloc adequat per portar-lo a terme. Garriga va referir-se a un seguit de propostes per evitar les olors de la depuradora donant la solució a través d'un químic del partit.
 
Millora de la seguretat ciutadana

Finalment va ser el torn de la número 1 del PP, Carme Cros. L'alcaldable va entrar a desglossar punt per punt els trets del programa insistint en els temes de seguretat ciutadana, concretament en la proposta de l'augment de les patrulles municipals, i la possibilitat d'instal·lar alguna càmera de vigilància puntual en algun lloc com a suport. En política social va fer incís en el fet de que des de el Partit Popular es portarà una política "per a les persones, pels ciutadans, pels cambrilencs", i va manifestar que seran estrictes amb "la immigració il·legal, i sota cap concepte s'afavorirà aquesta immigració mentre hi hagi cambrilencs que ho necessitin". També va insistir en la inutilitat de determinades empreses públiques locals que s'han constituït i que, segons va dir, "no tenen cap mena de funció".

L'acte es va fer al Centre Cívic de Vilafortuny

Comenta aquest article