Informació general

La Guàrdia Civil de Cambrils deté un home a Salou per un delicte contra la propietat industrial i incauta més de 800 objectes falsificats

Per Redacció

Material intervingut per la Guàrdia Civil

El passat 26 de maig, efectius de la patrulla fiscal de la Guàrdia Civil de Cambrils van detenir un home -de 29 anys d'edat i de nacionalitat senegalesa-, a Salou per un delicte contra la propietat industrial.

Els fets van succeir quan agents de la Guàrdia Civil van detectar, al carrer del Penedès de Salou, com una persona descarregava unes caixes d'una furgoneta d'entrega de paqueteria. Al sospitar sobre la procedència de la mercaderia, els agents van procedir a realitzar un control i verificació i van comprovar que es tractava de diferents objectes de diverses marques prestigioses, les quals oferien dubtes sobre la seva autenticitat. Es va requerir a l'home per tal que acredités la procedència legal del material, però no va poder presentar cap justificant sobre la mateixa. Es va inspeccionar el material de les quatre caixes, i es va comprovar que eren falsificacions procedents de Grècia.

El gènere intervingut consistia en 98 bosses de mà de les marques Louis Vuitton i Carolina Herrera; 190 carteres de les marques Gucci, Louis Vuitton i Carolina Herrera i 534 ulleres de sol de marques com Puma, Nike, Lacoste, Ferrari, Adidas, Louis Vuitton, Carreras i Ray-Ban. En total es van intervenir 822 objectes, amb un pes total d'uns 130 quilos. S'estima que el material, imitació dels originals, podria tenir un valor d'uns 101.800 euros. El detingut va passar a disposició del jutjat d'Instrucció número 1 de Tarragona.

Comenta aquest article