Informació general

ICV manifesta que continuarà la seva tasca política a Cambrils "malgrat no haver obtingut presència a l'Ajuntament"

Per Redacció

La Comissió Política Local d’Iniciativa-Verds de Cambrils ha fet públic un manifest en el que vol agrair el suport de les persones que van confiar en la seva formació en les eleccions del passat 22 de maig. Van ser 531 vots els que va obtenir ICV, el que suposa un 4,9% del vot, i ICV es compromet a que, "malgrat no haver obtingut presència a l'Ajuntament, el seu vot no es perdrà sinó que servirà per a continuar amb la tasca política que des de fa molts anys ICV ve realitzant a Cambrils".
 
Segons el comunicat, "ICV ha obert aquests dies un procés de reflexió al voltant dels resultats electorals obtinguts, que han suposat una baixada i que ens han deixat a 10 vots d’obtenir representació a l’Ajuntament de Cambrils. Pensem que la tasca de govern realitzada durant els darrers vuit anys ha estat positiva però cal també ser autocrítics i esbrinar què és allò que no s’ha fet prou bé".
 
D'altra banda, en el comunicat ICV felicita públicament a CIU pels bons resultats obtinguts, així com al PP i al NMC que han millorat els seus resultats, "i davant l’anunci del pacte de govern realitzat per CIU-PP i PLIC, ICV vol expressar que com a principi donarà suport a totes les iniciatives que vagin en el sentit de millorar Cambrils, i és per això que ICV desitja al proper govern que treballi en favor de Cambrils, i que no caigui en l’error de culpar als altres de les pròpies incapacitats".
 
Baixa participació

ICV també lamenta "profundament el baix índex de participació en aquestes eleccions municipals, que tot just ratlla el 50%" i per això proposa a la resta de forces "una reflexió col·lectiva per mirar de fomentar la participació en la vida pública i política per tal d’augmentar aquestes dades tan minses que cal estudiar amb més profunditat. El recent moviment dels indignats, que cal prendre en consideració molt seriosament, apunta entre d’altres a aquesta situació que cal modificar."
 
El comunicat acaba amb un agraïment de la Comissió Política Local d’Iniciativa-Verds de Cambrils a "l’excel·lent tasca realitzada pel nostre company Salvador Matas al capdavant de la regidoria d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació, que han deixat el sistema educatiu de Cambrils en un bon nivell, així com els serveis públics d'ocupació i formació". ICV també desitja "que segueixi lluitant per millorar les condicions de l’ensenyament a Cambrils, i aportant la seva capacitat de lluita i reflexió per fer un Cambrils més just, mes sostenible i més participatiu".

Comenta aquest article