Esports

L'embarcació Il·lusió, del Club Nàutic Cambrils, aconsegueix un tercer lloc al II Open de Pesca d'Altura de Torredembarra

Per Redacció

L'embarcació Il·lusió en el moment de participar a la prova de Torredembarra

L'embarcació Il·lusió, del Club Nàutic Cambrils, va quedar en tercera posició al II Open de Pesca d'Altura - I Desafío Mediterráneo, celebrat el passat cap de setmana a Torredembarra.  Les dues embarcacions amb base al Club Nàutic, Il·lusió i Set Dofins, van obtenir excel·lents resultats en la que ha sigut la primera participació en el concurs, puntuable per la competició Desafío Responsable de captura, marcatge i solt.

Il·lusió, capitanejat per David Bono, es va classificar en tercer lloc gràcies a les dotze captures realitzades i els 52.000 punts aconseguits, mentre que Set Dofins, de Juan Solé, va quedar en sisena posició després d'obtenir quatre captures i quedar-se amb 30.000 punts. La competició va comptar amb un total de 18 embarcacions.

El II Open de Pesca d'Altura de Torredembarra ha estat el primer dels 12 concursos emmarcats en el cicle Desafío Responsable, creat per la Confederació Espanyola de Pesca Recreativa Responsable, un concurs que premia la pesca responsable i on el condicionant més important és que siguin concursos de marcatge i solt exclusius. El primer classificat de la prova participarà a la gran final del Campionat Mundial de la modalitat, que se celebrarà a Cabo San Lucas, Mèxic, al maig de l'any vinent.

Comenta aquest article