El Pub Werther, guanyador de les 24 Hores de Futbol 7 Vila de Cambrils

El pub Werther, amb equipació de color marró, en un dels partits de les semifinals

L'equip del Pub Werther es va proclamar campió de la tercera edició de les 24 Hores de Futbol 7 Ciutat de Cambrils, organitzat pel Cambrils Unió, després de derrotar a la final al Brutus per 2 gols a 1. El Pub Werther es va emportar la copa de campió i els 500 euros de premi mentre que el Brutus va tenir copa i 200 euros de premi.
Les 24 Hores d'enguany han tingut una participació de 12 equips, més baixa que l'any passat, i això ha estat un dels factors per a que, en realitat, no s'hagués arribat a les 24 Hores de competició i que la final es disputés a 2/4 d'1 del migdia en comptes de les 7 de la tarda, tal i com estava previst.

Torneig de Babis

Paral·lelament a les 24 Hores de futbol 7 i també sota l'organització del Cambrils Unió, el diumenge al matí es va celebrar el segon Torneig de Sant Pere de Babis, és a dir, una competició de futbol 7 que aplega els més petits, és a dir, fins a P5. Aquest torneig el van disputar 10 equips i el guanyador va ser el Cambrils Unió A que es va imposar a la final al Morell.
Un cop acabades les dues competicions, es va fer un dinar per a jugadors i pares dins la carpa de Festes.