Societat

El grup Teràpia de Shock fa embogir els seus fans cambrilencs en la sala de concerts de l'Ateneu Juvenil

Per Redacció

Els Teràpia de Shock interpretant una de les seves cançons a l'Ateneu Juvenil

La sala de concerts de l'Ateneu Juvenil s'omplia, el passat dissabte a la nit, en el concert protagonitzat per Teràpia de Shock i els dos grups cambrilencs The Kow i Jukebox. Tot i que van ser els últims en actuar, la formació Teràpia de Shock va fer embogir les més de 400 persones que van assistir-hi. Amb temes com "20 minuts d'espera", "Compta amb mi" i el gran èxit "Sense tu", banda sonora de la popular sèrie de TV3 "Polseres vermelles", la jove formació va fer les delícies d'un públic molt entregat i molt jove que va corejar cada cançó. Cal destacar que molta gent del públic va fer cua al carrer des de les 18 hores –tres hores abans de l'obertura de portes del recinte– per poder seguir el concert des de la primera fila.

Abans de Teràpia de Shock, el grup cambrilenc The Kow havia obert el concert amb un repertori de temes versionats i un directe molt interessant. Aquesta era la segona actuació d'aquest jove grup de música. Els segons en actuar, van ser els també cambrilencs Jukebox, amb més concerts a l'esquena i amb alguns canvis momentanis d'alguns components del grup, van presentar els seus temes i alguna difícil versió com Wonderwall del grup Oasis.
La barra del bar del concert va anar a càrrec de dues entitats juvenils: Namazu i l'Ovella Negra.

El grup The Kow va ser l'encarregat d'encetar el concert (Imatge cedida pel departament de Joventut)


Els Jukebox van interpretar els seus temes i van versionar Wonderwall, dels Oasis (Imatge cedida pel departament de Joventut)

Comenta aquest article