Esports

Les cambrilenques Sílvia Lahera i Núria Besiròvic obtenen el diploma de nivell C de patinatge artístic

Per Redacció

Núria Besiròvic i Sílvia Lahera mostrant el diploma al costat de l'entrenadora Judit Vicente

Quatre patinadores del Club Patí Cambrils van presentar-se el passat diumenge 26 de juny a la segona convocatòria de proves de nivell C i A de patinatge artístic celebrades a Amposta. Hi van participar un total de 200 patinadors dels diferents clubs de la demarcació deTarragona. A més del CP Cambrils hi van assistir patinadors del Reus Deportiu, CP Salou, UE Torredembarra,CP Dertusa, CPA Amposta, CP Valls, CP El Perelló, CP Rapitenc, CP Alcanar, PC Vila Seca, CP Aldea, CP Alcover, CP Calafell, C N Reus Ploms, CPA  Vendrell i el Club Joventut  d’Ulldecona.

De les patinadores cambrilenques participants, Sílvia Lahera i Núria Besiròvic van obtenir el diploma de nivell C al superar satisfactòriament la prova. Sofia Caballero que també es presentava a prova C i Natàlia Arroyo que es presentava a prova A, no van tenir sort, però tindran una nova oportunitat al setembre.

Cambrils acollirà el 2n Trofeu d'iniciació de patinatge artístic

Per altra banda, el cap de setmana del 16 i 17 de juliol, el Club Patí Cambrils, organitzarà el 2n Trofeu d’Iniciació de patinatge Artístic al Palau Municipal d'Esports de Cambrils, en el qual es preveu que hi participin un total d’uns 150 patinadors de la demarcació tarragonina. A més, els dies 9 i 10 de juliol, tres patinadores del club es presentaran al Campionat territorial aleví i infantil  a Amposta que serà classificable pel Campionat de Catalunya de la seva categoria.

El patinatge artístic és un esport que no s’atura durant l’estiu, ja que durant el mes de juliol tenen diverses competicions. La seva temporada esportiva va de gener a desembre.  Per tant, durant l’estiu, a més dels entrenaments habituals pels patinadors del club, es fan uns cursets d’iniciació al patinatge per als xiquets i xiquetes que ho desitgin a partir dels 3 anys.

Comenta aquest article