Informació general

Cambrils s'encarregarà de la tresoreria de la comissió executiva de l'Associació Espanyola per a la promoció del turisme gastronòmic

Per Redacció

Imatge de grup dels participants en la darrera assemblea celebrada a Valladolid el passat 27 de juny

Cambrils s'encarregarà de la tresoreria de la renovada comissió executiva de l'Associació Espanyola per a la promoció del turisme gastronòmic. L'acord es va aprovar durant la darrera assemblea general celebrada a Valladolid el passat dilluns 27 de juny, en la què també es va aprovar la candidatura de Valladolid per a la presidència, la de Lleida per a la vicepresidència, i Lanzarote per a la secretaria.

Aquest nomenament significa que Cambrils continuarà quatre anys més en la comissió executiva de l’Associació, que compta cada cop amb més sol·licituds de destinacions per aconseguir la seva entrada. L'assemblea va estar presidida pel regidor de Turisme de Cambrils, Xavier Martí, ja que el municipi cambrilenc ostentava fins a la renovació de càrrecs, la vicepresidència de l'associació, i va comptar també amb la presència de l'alcalde i la regidora de turisme de Valladolid, com a ciutat amfitriona.

L'associació ja compta amb vint destinacions de tot l'Estat
 
Actualment, l'associació ja compta amb vint destinacions de tot l'Estat: Sant Sebastià, Cambrils, Valladolid, Lanzarote, Santiago de Compostel·la, Lleida, València, Múrcia, Gijón, Albacete, Badajoz, Ciutat Reial, Còrdova, Mallorca, Menorca, Tenerife, Vinaròs, Saragossa, Segòvia i Sant Carles de la Ràpita.

D'altra banda, avui divendres 1 de juliol, tindrà lloc a València una segona trobada dels membres de la comissió executiva de l’associació, en aquesta ocasió també amb els altres socis de la "Xarxa Saborea España", FEHR, Euro-Toques i Facyre, per celebrar una jornada de reflexió i estratègies al voltant del turisme gastronòmic. La jornada comptarà també amb la participació, entre d’altres, del director general de Turespaña –Antonio Bernabé–, i del subdirector general de Desarrollo y Sostenibilidad Turística, Gonzalo Ceballos.

Comenta aquest article