Informació general

Cambrils participa en la darrera reunió de Saborea España a València per preparar les futures accions promocionals

Per Berta Ruiz

Imatge dels participants en la trobada de Saborea España, el passat 1 de juliol a València

El passat divendres 1 de juliol, es va celebrar a València, la presentació de les noves línies estratègiques de Saborea España per tal d'establir les principals accions quant a turisme gastronòmic. La reunió va comptar amb la presència del regidor de Turisme de Cambrils –Xavier Martí–, la gerent del Patronat de Turisme de Cambrils –Amèlia Rico–, el subdirector general de Desarrollo y Sostenibilidad Turística de Turespaña –Gonzalo Ceballos–; MARM de la Subdirección General de Promoción Alimentaria, representants d'Euro-Toques (associació de cuiners), l’Instituto Cervantes i Radio Televisión Española, entre d'altres.

Xavier Martí va explicar que la presentació va servir per detallar les eines estratègies per arribar a assolir un alt nivell de turisme gastronòmic a Espanya, sent imprescindible comptar amb la màxima participació de totes aquelles empreses i institucions implicades en el sector turístic i del món de la gastronomia. El regidor va afirmar que des del consistori, es continuarà donant ple suport a aquesta organització i així millorar el posicionament de Cambrils com a destinació gastronòmica.

El regidor de Turisme de Cambrils va explicar a Revista Cambrils Diari Digital que en aquesta darrera reunió es va arribar a uns acords per tirar endavant aquest projecte, "basat en promocionar el producte turístic a nivell estatal i internacional". Properament es faran noves reunions per "acabar de definir el producte i com es comercialitzarà. En un parell de setmanes es realitzarà una reunió a Madrid per preparar aquests paquets promocionals i treballar en la seva difusió". Segons va recordar Martí, fa un parell d'anys que s'està treballant en aquest projecte i l'any 2012 serà una realitat. "Creiem que per Cambrils aquesta és una eina molt important per tal de posicionar-se encara més com una potència gastronòmica", va afegir.

Comenta aquest article