L'Escola d'Hoteleria tanca la desena edició de les Jornades Gastronòmiques i Turístiques
Els cuiners del restaurant El Racó de la Cala van ensenyar als alumnes a preparar un "coulant" de romesco |
Enguany, pel que fa a la part pràctica, els alumnes de grau mitjà han comptat amb classes de xefs com Miquel Guimerà del restaurant Racó de la Cala de Tarragona, que va oferir receptes de cuina mediterrània d'autor; l'Enric Marsanne de l'hotel Termes Montbrió amb cuina a base d'ànec, o el xef Llorenç Muñoz del restaurant Villa Urrutia de l'Albiol, que va oferir als alumnes elaboracions de cuina romana aplicada al segle XXI.
Les jornades també van comptar amb xerrades relacionades amb altres aspectes de la restauració com és l'allotjament, el sector de l'animació, la comercialització turística i les agències de viatges. Els protagonistes de les xerrades han estat, entre d'altres, exalumnes de l'escola que actualment treballen al sector turístic.