Informació general

Degustació de fideus amb galeres aquest diumenge al port de Cambrils

Per Redacció



Aquests dies la galera és un dels productes estrella del Mercat de la Vila
Aquest diumenge dia 19, dins dels actes de les II Jornades de la Galera de Cambrils, es farà la degustació d'un dels plats mariners cambrilencs més tradicionals: els fideus amb galeres cuinats a l'estil d'abordo. Una recepta que servia per preparar el ranxo dels mariners a alta mar i que ha estat transmesa de generació en generació. Aquest acte de tast gastronòmic es farà davant de la plaça de Marcel·lí Domingo a partir de les 11.30 i fins a les 13.00 hores del migdia.

Per a tothom que vulgui tastar aquest plat, el preu de la degustació és de 2 euros.

En aquesta mateixa zona del port, al Mollet del Rec, a les 12 del migdia també es farà l'arribada i el lliurament oficial de l'embarcació Teresa –construïda el 1936– al municipi de Cambrils perquè sigui restaurada.

D'altra banda, també hi haurà exhibició de llagut català i taller de pirates a càrrec de l'Associació Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils.

Receptes amb galera al Mercat de la Vila

Durant aquestes II Jornades de la Galera de Cambrils, i fins al dia 26 de febrer, al Mercat de la Vila s'hi poden trobar les receptes amb galera que van ser premiades en l'edició de l'any passat i tots els ingredients necessaris per preparar-les.

Comenta aquest article