El Mercat de la Vila acull un taller de cuina per a promocionar l'arròs com a "Producte Local de Qualitat"
La cuinera Margaret Nofre en el moment de cuinar un dels plats al Mercat de la Vila |
El Mercat de la Vila va acollir, ahir al matí, un taller de cuina, a càrrec de Margaret Nofre, cuinera del restaurant Sant Carles i presidenta de lAssociació dHostaleria Platigot de Tortosa, en una acció de promoció de l'arròs dins el projecte de Producte Local de Qualitat (PLQ). La promoció, impulsada per la Diputació de Tarragona, té com a objectiu promocionar l'arròs i incentivar el Mercat com a espai natural de compra de qualitat i proximitat, posant en contacte els consumidors i els productors. El taller va comptar amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils, Carme Cros.
Nofre va cuinar tres plats en directe: Timbalet d'arròs amb tomàquet natural, bacallà i olives com a plat entrant; "all cremat" d'arròs amb rap com a segon plat i menjar blanc del segle XVI com a postre. La cuinera va explicar, pas a pas, què s'havia de fer en cada moment, captant l'atenció d'aquelles persones que estaven comprant al Mercat. Nofre també va explicar curiositats del producte, com les més de 100.000 varietats d'arròs comestible, el seu origen o les propietats que aporten a les persones. En acabar la feina, Nofre va oferir als presents un petit tast del postre cuinat, així com unes mostres d'arròs per poder-la degustar a casa.