Dos estudiants de Donosti faran un mes de pràctiques als restaurants cambrilencs Can Bosch i el Rincón de Diego
Un dels alumnes de Donosti que està fent les seves pràctiques al restaurant Can Bosch |
L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils forma part d'un projecte d'innovació en la Formació Professional a través del qual dos alumnes del centre podran fer un mes de pràctiques de cuina en un restaurant amb estrella Michelin de la comunitat d'Astúries. Al mateix temps i dins del mateix projecte, dos estudiants del Centre de Formació d'Administració i Hoteleria de Guipúzcoa-Cebanc estan fent la seva estada a Cambrils per a fer les pràctiques en els dos restaurants cambrilencs amb estrella Michelin, el restaurant Can Bosch i restaurant el Rincón de Diego. El passat 6 de maig, els dos alumnes van arribar a Cambrils.
El Ministeri d'Educació ha becat aquest projecte en el qual hi participen cinc Escoles d'Hoteleria i vuit restaurants. Cambrils, Sant Sebastià, Menorca, Àlaba i Astúries, són les localitats involucrades en el projecte que té com a finalitat intentar millorar en la competitivitat i qualitat global de lhoteleria implicant al millors referents daquests sector. Els coordinadors dels diferents centres participants s'encarreguen de tots els tràmits mentre que el Ministeri facilita el viatge i l'estada dels alumnes. Els responsables dels restaurants, per la seva part, s'encarreguen d'avaluar l'alumnat que els hi ha correspost.
Aquest projecte pretén transmetre la importància de la formació de cara a la futura inserció en el món laboral alhora que vol millorar els resultats i les competències professionals, personals i socials en la FP.
Alumnes que està fent la seva estada de pràctiques al restaurant el Rincón de Diego |
Els dos alumnes bascos amb la directora de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils Carme Duch i el professor del centre, Gabriel Bartra |