L'Escola d'Hoteleria i Turisme acull uns tallers sobre pastisseria artesana
Un moment d'un dels tallers de decoració en pastisseria |
L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils va acollir, el passat dijous, una exposició de productes de pastisseria artesana. L'activitat va anar a càrrec de l'empresa M&A Credin Experience que, durant tota la jornada va presentar diferents matèries primeres per a l'elaboració de tot tipus de dolços i pastissos i els diferents acabats i decoracions que s'hi poden fer.
Per l'exposició, instal·lada a l'edifici de l'institut, hi va passar tot l'alumnat del centre, així com els diferents professionals del gremi que van ser convidats a aquesta jornada. De fet, el punt àlgid del dia va tenir lloc a la tarda, quan dos mestres pastissers Carlos Carvoeiro de Lisboa i Javier de Sousa de Vigo van oferir un taller de decoracions de sucre sobre pastissos, cake designers i figures en tres dimensions, tècniques que actualment estan molt de moda. Al taller hi van assistir més d'un centenar de professionals pastissers i forners de tota la demarcació tarragonina.