Societat

El reconegut mestre artesà Claudi Uñó ofereix una demostració de pastisseria a l'Escola d'Hoteleria

Per Berta Ruiz

Un moment de la demostració de pastisseria que va oferir, ahir a la tarda a l'Escola d'Hoteleria i Turisme, el mestre artesà Claudi Uñó

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils va acollir, durant tota la tarda d’ahir, una demostració de pastisseria a càrrec del mestre artesà Claudi Uñó –reconegut millor mestre pastisser a l’any 1993– i ambaixador de la marca de xocolata belga, Callebaut.
Durant gairebé quatre hores de demostració pràctica, Claudi Uñó va treballar amb els diferents productes d’aquesta marca com xocolates, pralinés i tot tipus de decoracions per a dolços. Va elaborar dos pastissos nadalencs –un de taronja, xocolata i torró i un altre de gianduja, cafè i vainilla–, dos torrons –un de praliné i fruita de la passió i un altre de massapà amb trufa– i també va preparar dos bombons diferents: un bombó trufat de mango i safrà, un bombó de gianduja, gerds i mandarina i un altre de caramel, praliné i taronja. Tal com va comentar el delegat de zona de Callebaut a Catalunya –Xavier Llort– a Revista Cambrils Diari Digital, la demostració va anar adreçada a alumnes de pastisseria i cuina del mateix centre, així com a d’altres clients del distribuïdor d’aquesta marca belga.

Comenta aquest article