El pastisser Gabriel Bartra mostra com fer un pessebre de xocolata al taller de Nuri Mariné
El pastisser Gabriel Bartra explicant les tècniques per desfer la xocolata, el passat divendres al taller de Nuri Mariné |
El passat divendres a la tarda, el taller de pintura de Nuri Mariné va acollir una classe de pastisseria. El professor de pastisseria de lEscola dHoteleria i Turisme de Cambrils Gabriel Bartra va ser lencarregat doferir aquesta classe que va consistir en fer un pessebre de xocolata. En aquest taller hi van participar sis persones que van elaborar les figures del pessebre amb diferents xocolates i se les van poder endur a casa.
Tal com va explicar Bartra a Revista Cambrils Diari Digital, les figures del pessebre es van fer amb un tipus de xocolata que es pot modelar i que és com una plastilina, ja que quan se seca queda dura. Per fer les figures, el pastisser també va utilitzar diferents líquids com Coca-Cola, anís i llimonada per donar gust a la xocolata. Daltra banda, el professor de lescola dHoteleria va explicar que els maons del pessebre es farien amb carbó, un material que també saprendria a fer durant el taller. Mariné, per la seva part, va mostrar-se encantada dacollir la classe i va oferir el seu taller a les persones que estiguin interessades en oferir un curs.