Esports

L'equip Cambrils Raid Team s'imposa en la XIII edició del Raid Transaventur

Per Redacció



Els tres cambrilencs van aconseguir la primera posició en la categoria extreme del Raid Transaventur
El passat divendres i durant tot el cap de setmana es va celebrar la tretzena edició del Raid Transaventur Costa Daurada, una multicompetició d'esports d'aventura, que enguany va tenir com a escenaris la ciutat de Tarragona i les muntanyes de Prades.

A les proves hi van participar un total de 25 persones, entre ells tres cambrilencs: Toni Calderón, Marc Costa i Francesc León. Els participants del Raid van haver de passar tot tipus de proves esportives per escenaris molt variats. Des de senderisme i bicicleta pels camins de la comarca, passant pel tir amb arc o les proves de caiac.

Divendres 25 de març, Tarragona es va convertir en un dels escenaris del Transaventur. La Rambla Nova va servir per realitzar la prova de descens amb patins de línia, una escalda de rocòdrom, una prova de ràpel al Balcó del Mediterrani i les proves de caiac a la platja del Miracle.

Dissabte 26 de març, les proves es van traslladar a Prades on es van realitzar les proves d'escalada en roca, un recorregut de 35 quilòmetres, les proves de BTT, orientació amb coordenades i les proves de tir amb arc.

El tercer i últim dia també les muntanyes de Prades van acollir els participants, que van haver de construir un itinerari fins al coll de la Mussara, fer un recorregut amb BTT fins a Alcover i  una prova de patins fins al Rourell. Un cop al Rourell, els participants van tornar amb BTT a Tarragona per posar punt i final amb l'última prova de caiac des de la platja de la Móra fins a la del Miracle.

Enguany els equips participants podien escollir dos tipus d'itineraris, l'extreme (que fa tot el recorregut de la prova) o el raid (es fan tots els sectors tècnics però s'anul·len alguns recorreguts llargs i durs). Finalment l'equip local Cambrils Raid Team va aconseguir la primera posició de la categoria extreme.

Comenta aquest article