Risotto amb maduixes, formatge blau i gambes
Cecil Gaspar |
3 tasses de brou de pollastre
1 ceba picada
16 gambes
2 tasses de maduixes trossejades
1 tassa de formatge trossejat
4 alls ben picats
2 tasses darròs
1/2 tassa doli doliva
Sal i pebre negre al gust
Preparació
Posem loli a lolla a foc mitjà. Afegim la ceba i tot seguit lall. Just quan estigui cuit, hi afegim larròs i ho barregem durant tres minuts. Aboquem una tassa de brou, que tindrem ben calent, i remenem sense parar a foc lent. Quan larròs estigui sec, afegim més brou. Repetim la mateixa acció fins que larròs estigui al dente. En cas que sens acabi el brou, podem utilitzar aigua calenta. Llavors, afegim les maduixes i el formatge. Remenem a poc a poc de sota cap a dalt. En una paella a part fregim les gambes amb una mica dall picat. Per muntar el plat, posem el risotto en un plat fondo i ho decorem amb quatre gambes.