Recull

“Risotto” amb maduixes, formatge blau i gambes



Cecil Gaspar
Ingredients [per a 4 persones]
• 3 tasses de brou de pollastre
• 1 ceba picada
• 16 gambes
• 2 tasses de maduixes trossejades
• 1 tassa de formatge trossejat
• 4 alls ben picats
• 2 tasses d’arròs
• 1/2 tassa d’oli d’oliva
• Sal i pebre negre al gust

Preparació
Posem l’oli a l’olla a foc mitjà. Afegim la ceba i tot seguit l’all. Just quan estigui cuit, hi afegim l’arròs i ho barregem durant tres minuts. Aboquem una tassa de brou, que tindrem ben calent, i remenem sense parar a foc lent. Quan l’arròs estigui sec, afegim més brou. Repetim la mateixa acció fins que l’arròs estigui al dente. En cas que se’ns acabi el brou, podem utilitzar aigua calenta. Llavors, afegim les maduixes i el formatge. Remenem a poc a poc de sota cap a dalt. En una paella a part fregim les gambes amb una mica d’all picat. Per muntar el plat, posem el risotto en un plat fondo i ho decorem amb quatre gambes.

Comenta aquest article