Informació general

El restaurant cambrilenc Casa Gatell obté dos sols de la Guia Campsa

Per Redacció



Joan Pedrell en el seu restaurant, Casa Gatell, el passat mes de gener
El restaurant Casa Gatell de Cambrils ha obtingut dos sols en l'edició 2006 de la Guia Campsa. Aquesta qualificació suposa un reconeixement a la qualitat gastronòmica i al servei de restauració. Casa Gatell de Cambrils és l'únic restaurant a la província de Tarragona que compta amb dos sols.

Aquesta distinció és fruit d'una rigorosa tasca de catalogació realitzada per 2.000 inspectors anònims, un treball que la Guia Campsa pot dur a terme gràcies a la col·laboració exclusiva de l'Academia Española de Gastronomía y la Cofradía de la Buena Mesa.

La Guia Campsa s'ha convertit en un important referent del turisme, la gastronomia i el món dels vins a Espanya, amb més de 300.000 exemplars venuts i 300 milions de pàgines vistes a Internet a l'any.

En l'edició d'enguany, es compta amb més de 46.000 referències sobre entitats de poblacions d'Espanya, Portugal, Andorra i el sud de França. Una completa guia que inclou informació cartogràfica –feta pel Centre Nacional d'Informació Geogràfica–, informació turística sobre més de 1.000 municipis, més de 2.000 restaurants analitzats i referències sobre uns 2.000 hotels.

Comenta aquest article