El restaurant cambrilenc Casa Gatell obté dos sols de la Guia Campsa
Joan Pedrell en el seu restaurant, Casa Gatell, el passat mes de gener |
Aquesta distinció és fruit d'una rigorosa tasca de catalogació realitzada per 2.000 inspectors anònims, un treball que la Guia Campsa pot dur a terme gràcies a la col·laboració exclusiva de l'Academia Española de Gastronomía y la Cofradía de la Buena Mesa.
La Guia Campsa s'ha convertit en un important referent del turisme, la gastronomia i el món dels vins a Espanya, amb més de 300.000 exemplars venuts i 300 milions de pàgines vistes a Internet a l'any.
En l'edició d'enguany, es compta amb més de 46.000 referències sobre entitats de poblacions d'Espanya, Portugal, Andorra i el sud de França. Una completa guia que inclou informació cartogràfica feta pel Centre Nacional d'Informació Geogràfica, informació turística sobre més de 1.000 municipis, més de 2.000 restaurants analitzats i referències sobre uns 2.000 hotels.