Recull

Braons de corder a la Macali Mocli



Jordi Bertran Serra
Ingredients
• Braons de corder
• Aigua
• Oli, sal, pebre negre mòlt, all i julivert

Preparació
Aquesta recepta pot fer-se amb qualsevol part melosa del corder, xai, conill o ànec. Salpebrem els braons i els posem a fregir amb oli en una cassola. Els daurem bé  i quan ja estan ben daurats, els cobrim d’aigua, que deixarem reduir; podem repetir l’operació dos cops fins que vegem que els braons ja estan ben cuits i quasi se separen de l’os. Mentre s’està fent la reducció, triturem finament quatre alls, un bon grapat de fulles de julivert, un raig d’oli, sal i dues tasses de cafè d’aigua. Un cop hagi reduït, hi afegim la picada, que ha d’estar molt trinxada; remenem una miqueta i ho deixem coure un parell de minuts. És important que la picada no es cogui més de dos o tres minuts per tal que l’all i el julivert conservin el gustet de cru. Ja podeu servir els braons i, si em permeteu una recomanació, que no falti pa.

Comenta aquest article