Informació general

L'empresa Sport&Salvament realitzarà el servei de vigilància i socorrisme a les platges de Cambrils

Per Redacció



Aspecte que oferia la platja del Regueral el passat mes d'abril
A partir d'aquest mes de juny l'empresa de Vila-seca Sport&Salvament realitzarà els serveis de vigilància, salvament i socorrisme a les platges del municipi. L'Ajuntament va adjudicar ahir el servei, després que l'empresa obtingués la millor puntuació entre les cinc candidates. La decisió es va prendre ahir al migdia en la mesa de contractació integrada per l'alcalde –Robert Benaiges– i la regidora de Turisme –Anna López–, entre d'altres.

De les cinc empreses que s'havien presentat al concurs obert i urgent convocat per l'Ajuntament, dues en van quedar excloses perquè la proposta no oferia el mínim de personal necessari per al compliment íntegre del plec de clàusules, que en temporada alta s'ha marcat en 17 persones.

Les tres empreses admeses van ser Grup Tarraco Sport-Salvament SL, Creu Roja i Sport&Salvament SL i aquesta darrera ha estat la que ha sumat més puntuació. A banda dels criteris econòmics, s'ha valorat la dotació mínima del personal durant la temporada alta (que serà de 19 persones), la millor descripció del protocol de senyalització diària de l'estat del mar, i altres millores proposades pels licitadors que no formen part de les obligacions i que representen un benefici efectiu en la prestació del servei. En aquest sentit, l'empresa Sport&Salvament aportarà guàrdia permanent fora de temporada, incorporació de desfibril·lador automàtic, registre i anàlisi de dades (control d'aforament, anàlisi d'accidents i incidents, etc.), festes aquàtiques amb monitors o cursos de natació i primers auxilis, entre d'altres. El servei tindrà un cost anual de 174.700 euros.

Comenta aquest article