Informació general

La Volta Ciclista de Catalunya provocarà demà restriccions de circulació al municipi

Per Redacció



Moment de la sortida de la Volta Ciclista Catalunya, el maig de l'any passat
La segon etapa de la Volta Ciclista de Catalunya al seu pas per Cambrils provocarà demà restriccions de circulació en diferents punts del municipi. La zona de concentració se situarà a la zona del passeig d'Albert i del camí del Pinaret. És recomanable evitar circular per aquesta zona entre les 6 de la matinada i les 2 del migdia. Pel que fa a la zona d'arribada, se situarà a l'avinguda de la Diputació a l'alçada de l'avinguda de Joan XXIII fins a la rotonda del Club Nàutic. També afectarà tota la rambla del Regueral fins al carrer del Monestir de Poblet. Aquesta zona estarà tallada de les 12 del migdia a les 7 de la tarda.

Altres zones que es poden veure afectades són l'avinguda del Mas de Clariana, entre el pont sobre la via del ferrocarril i l'avinguda de la Diputació, entre les 2 del migdia i les 7 de la tarda.

Per altra banda, tenint en compte que la sortida de la Volta Ciclista coincideix amb l'hora de la sortida de les escoles al migdia, segons una nota facilitada per la Policia Local del municipi, es recomana no circular en vehicle entre les 12.45 i les 13.20 per totes les vies que hi ha entorn a la riera d'Alforja, així com  pel centre urbà. De la mateixa manera es recomana no circular per l'avinguda de la Diputació, ja que s'hi ubicarà l'arribada de la cursa. El trànsit es desviarà pel carrer de Galceran Marquet i l'avingudadel  Monestir de Poblet fins enllaçar amb la carretera T-325 (vial del Cavet).

Comenta aquest article