Recull

Espaguetis a l’aroma d’all i llorer



Gerard Pinazo Carbó
Ingredients [per a 4 persones]
• 250 g espaguetis
• 1 llimona
• 2 grans d’all
• julivert
• 2 fulles de llorer
• pebre negre
• un grapat d’avellanes
• tomaca natural
• sal i sucre

Preparació
Escalfem l’aigua en una olla gran i hi tirem un parell de cullarades d’oli d’oliva, una de sal i un parell de fulles de llorer. Mentre arrenca el bull, fem una picada d’all i julivert i piquem un grapat d’avellanes. Ratllem unes quantes tomaques i els sofregim a foc lent. Hi tirem un polsim de sal i un de sucre, per treure l’acidesa de la tomaca. Un cop tenim la tomaca a punt, hi afegim la picada d’avellanes i al cap de pocs minuts la picada d’all i julivert. Reservem la salsa que hem fet. Posem els espaguetis a bullir i els retirem al cap de 9 minuts. Un cop llestos hi afegim la salsa de tomaca al gust i un cop al plat qui ho vulgui hi pot afegir un polsim de pebre.

Comenta aquest article