Espaguetis a laroma dall i llorer
Gerard Pinazo Carbó |
250 g espaguetis
1 llimona
2 grans dall
julivert
2 fulles de llorer
pebre negre
un grapat davellanes
tomaca natural
sal i sucre
Preparació
Escalfem laigua en una olla gran i hi tirem un parell de cullarades doli doliva, una de sal i un parell de fulles de llorer. Mentre arrenca el bull, fem una picada dall i julivert i piquem un grapat davellanes. Ratllem unes quantes tomaques i els sofregim a foc lent. Hi tirem un polsim de sal i un de sucre, per treure lacidesa de la tomaca. Un cop tenim la tomaca a punt, hi afegim la picada davellanes i al cap de pocs minuts la picada dall i julivert. Reservem la salsa que hem fet. Posem els espaguetis a bullir i els retirem al cap de 9 minuts. Un cop llestos hi afegim la salsa de tomaca al gust i un cop al plat qui ho vulgui hi pot afegir un polsim de pebre.