Informació general

S'espera que més de 15.000 persones visitin la setena edició de la Fira del Cavall durant aquest cap de setmana

Per Redacció



Ahir a la tarda en un moment de la setena edició del Concurs Morfològic
La Fira del Cavall d'enguany, -situada en els terrenys de l'antiga pista de karts-, va iniciar ahir la seva setena edició amb el VII Concurs Morfològic i la conferència veterinària "Situació actual i perspectives de futur del cavall de Pura Raça Espanyola", que va anar a càrrec de Montserrat Castellanos al Centre Cultural.

Durant tota la jornada d'avui divendres, es continuarà amb el concurs morfològic i a les 20.30 hores del vespre es farà la inauguració oficial de la Fira del Cavall 2006 que comptarà amb la presència del director general de Ramaderia -Carlos Escribano- i els diputats socialistes al Congrés dels Diputats, Teresa Cunillera i Francesc Vallès. Posteriorment s'oferirà l'espectacle eqüestre a càrrec de Lucien Gruss, un especialista en la doma de cavalls "a la veu" i un dels millors genets de l'Escola Oficial d'Equitació de França. Per veure aquest espectacle que es farà divendres, dissabte i diumenge s'haurà d'adquirir una entrada, amb un preu de 3 euros.

Dissabte al matí hi hauran més proves del concurs morfològic i a la tarda s'iniciarà la competició Copa ANCEE de Doma Clàssica, ambdues proves classificatòries per al Campionat d'Espanya. Durant la jornada de diumenge finalitzaran les proves de la Copa ANCEE, es farà una jornada d'equinoteràpia dirigida als més petits i posteriorment es farà l'entrega de premis Copa ANCEE i els premis especials al Concurs Morfològic.

Comenta aquest article