Informació general

Continuen les identificacions en els controls nocturns als accessos de diferents urbanitzacions del municipi

Per Redacció



Material decomissat per la Policia Local en els últims controls
El passat 22 de maig la Policia Local va començar a realitzar controls nocturns a diferents punts del municipi per tal de millorar la seguretat ciutadana. El passat 11 de juny es van realitzar diversos controls als accessos de les urbanitzacions de Vilafortuny i altres de la zona de ponent, així com a l'avinguda de la Diputació, on segons un comunicat emès per la Policia Local es van identificar i escorcollar nombrosos vehicles. Segons la Policia Local al llarg de la nit es van identificar diverses persones que havien aixecat sospites: set ciutadans espanyols, un dels quals tenia antecedents policials; tres marroquins, a un dels quals se li va decomissar un ganivet i estupefaents, motiu pel qual va ser denunciat, i a un altre, un equip de música de cotxe, també de dubtosa procedència. Per altra banda també es va identificar un argelià, al qual se li va intervindre una joia de dubtosa procedència; un georgià al qual se li va decomissar un ganivet, un martell i estupefaents, motiu pel qual va ser denunciat; un ciutadà rus; un francès i dos mexicans.

El passat 10 de juny, en un control nocturn als accessos de les urbanitzacions de Vilafortuny, es van identificar i escorcollar nombrosos vehicles, dels quals es van identificar, segons la Policia Local, tres ciutadans originaris dels països de l'antiga Unió Soviètica, que van aixecar sospites.

El passat 9 de juny, en un altre dels controls als accessos de les urbanitzacions de Vilafortuny i del Molí de la Torre, es van identificar i escorcollar nombrosos vehicles. Segons el comunicat policial, al llarg de la nit es van identificar diverses persones que havien aixecat sospites: quatre ciutadans romanesos, un serbi, un macedoni, tres espanyols, tres brasilers, un búlgar i un marroquí, el vehicle del qual es va immobilitzar per diverses irregularitats administratives.

En aquests controls hi participen sis agents que estaven lliures de servei, organitzats en dos equips que efectuen controls en diferents accessos de Vilafortuny i altres punts del municipi.

Comenta aquest article