Recull

Rotlles de vedella amb bacó i anxoves



Ruben Ortiz
Ingredients
• 4 filets de vedella prims
• 8 talls finets de bacó
• 4 anxoves
• 1 cullerada sopera de farina
• 1 ceba mitjana
• 1 got de vi blanc
• 2 gots d’aigua
• 4 culerades soperes d’oli
• 1 fulla de llorer

Preparació
Salpebrem els filets de vedella, hi posem en cada un dos talls finets de bacó i una anxova ben escorreguda i els enrotllarem. Perquè ens aguantin, els lligarem amb una cordill. Escalfem l’oli en una cassola i hi fregim els rotlles. Un cop daurats, els retiarem i els reservarem. Ratllarem la ceba i la sofregirem. Hi afegim una mica de farina i ho remenem. Hi afegim el vi i després un got d’aigua i la fulla de llorer. Hi afegirem els rotlles i els cobrirem amb el segon got d’aigua. Rectificarem de sal i ho deixarem coure durant una hora. Un cop cuit, treiem els rotlles, els treiem el cordill i els emplatem. Hi tirem per damunt la salsa passada pel passapurés. Ho podem decorar amb triangles de pa fregit o bé amb puré de patates.

Comenta aquest article