Rotlles de vedella amb bacó i anxoves
Ruben Ortiz |
4 filets de vedella prims
8 talls finets de bacó
4 anxoves
1 cullerada sopera de farina
1 ceba mitjana
1 got de vi blanc
2 gots daigua
4 culerades soperes doli
1 fulla de llorer
Preparació
Salpebrem els filets de vedella, hi posem en cada un dos talls finets de bacó i una anxova ben escorreguda i els enrotllarem. Perquè ens aguantin, els lligarem amb una cordill. Escalfem loli en una cassola i hi fregim els rotlles. Un cop daurats, els retiarem i els reservarem. Ratllarem la ceba i la sofregirem. Hi afegim una mica de farina i ho remenem. Hi afegim el vi i després un got daigua i la fulla de llorer. Hi afegirem els rotlles i els cobrirem amb el segon got daigua. Rectificarem de sal i ho deixarem coure durant una hora. Un cop cuit, treiem els rotlles, els treiem el cordill i els emplatem. Hi tirem per damunt la salsa passada pel passapurés. Ho podem decorar amb triangles de pa fregit o bé amb puré de patates.