Informació general

Els barris del Prat d'en Forés i el Cambrils Badia disposaran d'una nova senyalització per millorar el trànsit

Per Redacció



Plànol indicatiu de la reordenació viària del Prat d'en Forès i el Cambrils Badia
El passat 19 de juny es van iniciar les obres de senyalització per tal de millorar el trànsit i la seguretat viària en els barris del Prat d'en Forés i del Cambrils Badia.

Pel que fa al barri del Prat d'en Forés es modificaran els sentits de circulació únics del carrer de Mont-roig, de Riudoms i de Montbrió, amb l'objectiu de crear un sistema de circulació més coherent que l'actual, en el qual els carrers connecten directament amb l'avinguda de la Diputació. Per altra banda, es facilitarà també l'accés als carrers de Lleida i del Monestir de Poblet.

Al barri del Cambrils Badia, es modificarà el sentit de circulació a l'avinguda de la Mar, on s'invertirà el sentit actual des del carrer d'Enric Morera fins al carrer de Lleida, i es deixarà un petit tram de doble sentit circulatori. Amb aquestes modificacions es pretén bàsicament possibilitar un sentit circulatori íntegre des de l'avinguda de la Diputació fins al carrer de Manuel de Falla i resoldre una incongruència circulatòria al carrer de Tomàs Lluís Victòria.

També es reordenarà la circulació i l'estacionament al carrer de Manuel de Falla i s'implantarà un sistema de carrils combinat de circulació amb el d'estacionament en cordó i en semibateria.

I per últim, també es realitzaran millores a l'avinguda de Joan XXIII, on s'implantarà un sistema de passos de vianants i es reordenarà l'espai d'estacionament, amb l'objectiu de reduir la velocitat dels vehicles que passen per la zona i millorar la seguretat dels vianants.

Comenta aquest article