Informació general

El trenet turístic de Cambrils canvia el seu recorregut i inclou una visita pel Barri Antic

Per Redacció



Imatge d'arxiu del trenet turístic de Cambrils que a partir d'avui canvia de recorregut
A partir d'avui canvia el funcionament i recorregut habituals del trenet turístic de Cambrils. Fins ara feia un recorregut per davant del port i per l'avinguda de la Diputació fins al final del terme municipal, a tocar amb Salou. El nou trajecte opta per un canvi i introdueix en el seu recorregut el Barri Antic.

La nova ruta es relitzarà cada dia entre les sis de la tarda i les nou del vespre, amb intervals de 40 minuts. El trenet sortirà del Patronat de Turisme, farà un recorregut pel Barri Antic i després visitarà el port.

Durant el trajecte una veu en off, en quatre idiomes –castellà, català, anglès i francès– anirà explicant al visitant els principals atractius turístics de la ruta.

Segons la regidora de Turisme, Anna López, "enguany hem volgut donar-li una nova empenta al seu servei, retornant a l'ús turístic dels seus inicis".

Per altra banda, el Patronat de Turisme disposa de les visites guiades al Barri Antic, que inclouen una visita al Museu Agrícola de Cambrils amb una degustació de productes autòctons. Les visites guiades al Port inclouen l'entrada al Museu del la Torre del Port.

Comenta aquest article