Informació general

Es fan públiques les concessions dels canals privats de televisió digital terrestre

Per Redacció

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) va aprovar el passat 21 de juny l'informe sobre l'adjudicació de la concessió en règim de gestió privada per part de particulars per a l'explotació de 59 canals de televisió digital local, cinc d'ells al Camp de Tarragona.

Demarcació de Reus

A la demarcació de Reus, que inclou també els municipis de Cambrils, Mont-roig del Camp i Riudoms, s'han atorgat les dues llicències privades a UTE Associació Amics Mare Nostrum Televisió - Tarraco Visió SL i a Iniciatives de Televisió SL (Canal Reus TV). Per a aquesta demarcació també n'havien sol·licitat, però no l'han aconseguit, CAT4 TV SL, Justo Molinero i Calero, i Josep M. Borràs i Vallès 

Aquests dos canals privats conviuran amb els dos canals públics de televisió digital local. Per una banda, com ja hem informat en anteriors ocasions, el que gestionarà Cambrils amb altres municipis de la demarcació i el canal públic que gestionarà en la seva totalitat l'Ajuntament de Reus.

Demarcació de Tarragona

Pel que fa a la demarcació de Tarragona, que inclou també els municipis de Valls, Salou, Vila-seca, Torredembarra i Montblanc, s'han atorgat les tres llicències privades a Tàrraco Visió (Canal Català Tarragona), a CAT4 TV SL i a Justo Molinero i Calero (Teletaxi TV Tarragona). S'han quedat sense llicència Iniciatives de Televisió SL, Kiss Media SA i Promicsa Televisió SL.

A la demarcació de Tarragona, existiran un total de quatre canals, aquests tres canals privats i un de públic. 

CAT4 TV

CAT4 TV SL, del cambrilenc Antoni Llorens, ha aconseguit un total de tres llicències en diverses de les demarcacions establertes pel CAC. Així doncs, CAT4 TV SL emetrà a la demarcació de Tarragona, Vilanova i la Geltrú, i a la zona de Manresa sota el nom de CAT4 TV Catalunya. Recordem que des de fa anys Antoni Llorens emet
CAT4 TV en sistema anàlògic, darrerement a través del canal 49 de l'UHF.

Comenta aquest article